Donna Karan Pure DKNY – Eau de Parfum

Haideți să începem. Donna Karan Pure DKNY a fost desemnat ca fiind unul dintre finaliștii Premiilor Fifi din 2011. Acum, nu va bazați prea mult pe Fifi ca un mod de a determina cele mai “bune” și cele mai “rele” parfumuri, întrucât preferințele legate de acest tip de produse diferă mult de la persoană la persoană.

Dar Premiile Fifi sunt cu adevărat un spectacol. Totuși, când Pure DKNY a apărut în acest top, am așezat la o parte spectacolul și a trebuit să mă întreb “de ce?”. De ce Donna Karan Pure DKNY? Au fost și alte parfumuri de lux lansate anul acesta, care au făcut lucrurile mult mai bune.

Despre cum miroase Donna Karan Pure DKNY:

În sticlă: “Simplu” este probabil cel mai bun cuvânt care descrie experiența cu această sticlă. Este un tratament de vanilie florală, aerată și ușoară, căruia îi lipsesc structura și personalitatea.

Aplicat: O cremozitate un pic dulce, în deschiderea notei de vanilie, care se transformă destul de repede într-o briză florală. Nu sunt destule cuvinte în dicționar, ca să descrie cât de ușor este acest parfum. Este atât de ușor, încât abia are o deschidere, un stadiu de mijloc și o uscare.

Aici

Am rămas cu impresia deschiderii de vanilie și știu că este acolo, dar este atât de trecătoare și ușoară, încât totul ar fi la fel dacă nu ar exista – exact ca restul parfumului.

Stadiul de mijloc are o idee de iasomie, ceva cu trandafir, așezat pe acel pat de vanilie, iar uscarea este o singură explozie de aer provenită de la cineva care îți face vânt cu o creangă de santal. Totul despre Donna Karan Pure DKNY este ușor și simplu.

Nu este doar un parfum de crin, delicat, liniștit și micuț, în sticlă, ci este și o forță invizibilă pe piele.

Extra: Partea interesantă a Donna Karan Pure DKNY este folosirea vaniliei de Uganda, importată de către o organizație umanitara, numită CARE, care luptă împotriva sărăciei. Viziunea și obiectivele acestei organizații sunt fantastice. Cu toate acestea, parfumul nu este atât de fabulos.

Designul Donna Karan Pure DKNY:

Donna Karan Pure DKNY este îmbuteliat într-o sticlă inscripționată cu numele său, iar lichidul este clar. Se aseamănă cu o sticlă de apă, fiind un model decent pentru ceea ce este, care reprezintă conceptul de “pur”.

Compoziția Donna Karan Pure DKNY:

Familia de parfumuri: Florale Dulci

Note: Vanilie de Uganda, petale de flori, lotus, trandafir bulgăresc, iasomie, frezie, orhidee, chihlimbar, lemn de santal, vanilie.

Detalii despre prețul Donna Karan Pure DKNY și unde este disponibil:

Parfumul pentru femei Donna Karan Pure DKNY este disponibil în parfumerii iar în magazinele online găsim alte variante ale Pure – Verbena, Rose, A Drop of Vanilla. Prețul pentru Donna Karan Pure DKNY pornește de la aproximativ 300 Lei pentru 100 ml.

Info: Acum, îmi plac parfumurile ușoare, dar Donna Karan Pure DKNY, pentru cât costă, ar trebui măcar să miroasă a ceva mai mult decât florale duci și vanilie estompată. Deși nu sunt parțială cu Pure DKNY, apreciez viziunea umanitară a CARE.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu