Man In Black Bvlgari păreri – este persistent?

Man In Black Bvlgari este o apă de parfum pentru bărbați creată de parfumierul Alberto Morillas. În acest parfum au fost adăugate tonuri de rom și tutun. Aroma atrăgătoare a parfumului transformă orice bărbat într-un erou.

Parfumul floral oriental a fost lansat în 2014. Acesta este destinat bărbatului modern și carismatic, sigur pe sine. Este un parfum perfect pentru zilele răcoroase de toamnă sau  iarnă. Poate fi purtat, fără probleme, și seara.

Despre Man In Black Bvlgari

Man In Black Bvlgari este clasificat ca fiind un parfum oriental. Romul completează perfect acest parfum, iar nota de tutun rămâne oarecum pe fundal. Parfumul persistă destul de mult. L-am încercat și pot să spun că l-am putut simți pe piele chiar și după 7-8 ore.

Vezi

De obicei, când mă dau cu parfum, pulverizez la încheietura mâinii, pe gât sau în spatele urechilor. Folosesc de ani de zile acest truc pentru a mă bucura de mirosul parfumurilor mai mult timp.

Pe haine, miroase la fel de plăcut. Am fost surprins să văd că mirosul parfumului se simțea pe tricou chiar și a doua zi. Mi se pare că Man In Black Bvlgari este un parfum intens și aromat, dar fiind destul de dulce, l-aș recomanda doar pentru sezonul rece. Dacă îți plac parfumurile dulci ar trebui să-l încerci.

Parfumul se deschide cu o aromă de tutun și rom, care se evaporă aproape complet după expunerea la căldura soarelui. Dar, un vârtej de condimente se dezlănțuie și face ca norul de aromă de tutun să crească și să readucă mirosul picăturilor de alcool chiar și pentru câteva clipe.

Citeste

La final, se vor simți dor boabele de tonka, lemnul de guaiac și aroma de benzoin.

Man In Black Bvlgari compoziție

  • Note de vârf – rom, tutun, condimente
  • Note de mijloc – pielărie, stânjenel, tuberoză
  • Note de bază – boabe de tonka, lemn de guaiac, benzoin

Compoziția parfumului floral orietnal este inspirată din mitologie. Aroma misterioasă a parfumului transformă orice bărbat într-un gentleman elegant ce vrea să ocupe un loc bun în societate.

Femeile sunt atrase de bărbații care miros a tutun de calitate, deci folosind acest parfum ai mari șanse să mergi acasă cu o nouă cucerire.

Concluzii Man In Black Bvlgari

Man In Black Bvlgari este creat pentru bărbații moderni care au grijă de ei și vor să miroase mereu bine. Romul care se simte la început este pur și simplu uimitor. Este un parfum perfect pentru toamnă și iarnă. Nu l-aș recomanda pentru zilele călduroase, pentru că este destul de dulce și s-ar putea să fie deranjant pentru cei din jur.

Poate fi folosit atât ziua cât și noaptea. Este ideal pentru evenimente speciale sau reuniuni, dar nu ezita să-l folosești oricând dorești. Dacă îți place acest parfum, îl poți purta chiar și în fiecare zi.

Sticla în sine este foarte elegantă, cu o notă modernă. După cum era de așteptat, sticla este neagră, inscripționată cu numele parfumului. Dar, mai importantă decât sticla, este parfumul din interior care are un miros deosebit.

Personal, consider că acest parfum chiar merită încercat. Pe mine m-a cucerit de la prima pulverizare.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu