Bvlgari Omnia Paraiba

Bvlgari Omnia Paraiba lansat în anul 2015, a fost creat de celebrul parfumier Alberto Morillas. Numele parfumului vine de la piatră semiprețioasă „Paraiba Tourmaline” întâlnită în Brazilia. Esența a fost promovată de modelul lituanian Edita Vikeviciute.

Omnia Paraiba are o aromă proaspătă și revitalizantă, inspirată de cocktailul brazilian Curacao. Parfumul este compus dintr-o infuzie de portocală amară și fructul pasiunii. Pe măsură ce se așază pe piele, se poate simți aroma petalelor de gardenie. FInalul îi conferă parfumului un aer misterios, deoarece baza este compusă din pudră de cacao și vetiver.

Despre Bvlgari Omnia Paraiba

Acest parfum creat de Alberto Morillas îți încântă simțurile chiar de la prima pulverizare. Notele de vârf sunt înconjurate de perele suculente, portocalele amărui și fructul pasiunii. Inima parfumului este un buchet floral, încântător. Notele de bază realizează un contrast interesant cu notele de vârf suculente.

Citeste pareri despre Omnia Paraiba si vezi cat persista

Parfumul luminos are un miros curat și apos, dar nu este deloc copleșitor. Corpul parfumului este compus din fructe suculente și petale de gardenie. Notele fructate sunt ușor acrișoare și-i oferă parfumului un miros proaspăt. Bvlgari Omnia Paraiba este acel parfum ce poate fi purtat la birou pentru că nu are un miros care să să deranjeze celelalte persoane aflate în încăpere.

Omnia Paraiba nu ar trebui să lipsească din colecția femeilor care apreciază parfumurile cu un siaj de joasă frecvență. Chiar dacă nu ies în evidență prea tare, notele florale îi conferă parfumului mai multă feminitate. În plus, creează legătura dintre debutul și finalul parfumului.Bvlgari Omnia Paraiba parfum femeiPudra de cacao ce stă la baza parfumului se imprimă pe pielea purtătoarei și o mângâie. Deși pudra de cacao este combinată cu vetiverul, acest mix nu este suficient pentru a face din Omnia Paraiba un parfum pentru sezonul rece. Așadar, Bvlgari Omnia Paraiba ar trebui purtat doar în sezonul estival.

Verifica aici oferta de pe eMag pentru Omnia Paraiba

Omnia Paraiba este acel elixir tropical la care visează toate femeile în sezonul gal.

Citește despre parfumuri originale vs. parfumuri replică și vezi care este diferența dintre ele.

Bvlgari Omnia Paraiba păreri pro și contra

Pro:

  • Mirosul încântător al parfumului este dat de floarea pasiunii;
  • Parfumul are un preț accesibil.

Contra:

  • Bvlgari Omnia Paraiba este disponibil sub versiunea apă de toaletă.

Dacă vrei să adaugi acest parfum în colecția ta, ar fi bine să-l testezi înainte de a-l cumpăra. Mergi într-un magazin de specialitate și pulverizează parfumul pe piele. Așteaptă câteva ore și vezi dacă persistă și miroase bine pe pielea ta.

Bvlgari Omnia Paraiba – concluzie

Bvlgari Omnia Paraiba este un parfum original, al cărui miros este dat de fructul pasiunii, un ingredient care nu este adăugat în prea multe parfumuri. Pe măsură ce timpul trece, Omnia Paraiba devine din ce în ce mai dulce și se transformă într-un parfum dulce-gurmand.

Marc Jacobs Daisy este un parfum colorat și dulce potrivit pentru femeile tinere – vezi cum miroase și cât timp persistă.Bvlgari Omnia Paraiba parfum damaParfumul are un miros proaspăt și se poziționează la limita dintre registrul floral și fructat. Compoziția esenței este ideală pentru femeile care iubesc mirosurile curate, presărate cu acorduri florale și fructate. Spre deosebire de celelalte parfumuri din colecția Omnia, Paraiba conține un duet paradisiac format din floarea și fructul pasiunii.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu