Bvlgari Jasmin Noir – Eau de Parfum

Iasomie și migdale, două dintre mirosurile mele favorite combinate într-un singur parfum? Acesta este Bvlgari Jasmin Noir.

Despre mirosul parfumului pentru femei Bvlgari Jasmin Noir:

Bvlgari Jasmin Noir În sticlă: Simt florale ușoare, iasomie și migdale infuzate cu lemn dulce

Aplicat: În deschidere, iasomie ușoară, amestecată cu florale și migdale calde, de lemn dulce. Iubesc progresia. Începe fără ocolișuri și, ca alte parfumuri de acest gen, intră în stadiul de mijloc aproape imediat. Acum, pentru mine, stadiul de mijloc este marcat de un amestec floral, cu midgale și lemn dulce.

Pretul pentru Apa de Parfum Bvlgari Jasmin Noir 50 ml

Îmi amintește puțin de Lolita Lempicka, dar cu mai puțin gurmand și mai multe florale. Cu siguranță este un amestec splendid. Este sofisticat și diferit, un pic discordant, dar într-un mod plăcut. Uscarea este marcată cu și mai mult lemn dulce, cu lemnuri estompate și o idee de ceva fin, care ar putea fi boabele de tonka sau chiar vanilia.

Extra: Bvlgari Jasmin Noir a fost compus de Carlos Benaim și Sophie Labbe.

Designul Bvlgari Jasmin Noir:

Bvlgari Jasmin Noir sticlaBvlgari Jasmin Noir este îmbuteliat într-o sticlă de culoare închisă, cu adâncitură tipică în față. Are un dop auriu, cu numele casei inscripționat pe el.

Citeste review-urile celor care au cumparat deja Jasmin Noir

Numele parfumului și al casei sunt scrise pe sticlă în punctul cel mai de jos al adânciturii. Îmi place modelul, este simplu și aspectul – pentru mine – este distinct și destul de popular; văd acest tip de sticlă destul de des, fiind ușor de recunoscut.

Compoziția Bvlgari Jasmin Noir:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: păduri rare, mosc, boabe tonka, chihlimbar, patchouli, lemn dulce
  • Note mijloc: Jasmine, migdale
  • Note vârf: tonuri verzi, gardenie

Care este prețul parfumului Bvlgari Jasmin Noir și unde îl găsim original?

Bvlgari Jasmin Noir este un parfum super-popular și căutat, fapt ce îl face să fie prezent și pe piața parfumurilor contrafăcute. De aceea, aveți mare grijă la parfumurile contrafăcute, cumpărați numai din magazine online de încredere și din parfumerii.

Prețul pentru Jasmin Noir este de aproximativ 230 Lei pentru 100ml. Online puteți găsi și varianta Bvlgari Jasmin Noir apă de toaletă, lapte de corp sau EDP 25ml + o husă de satin. Varianta de 25 ml este perfectă pentru a fi purtată în călătorii sau tinută în poșetă.

Info: Chiar îmi place Bvlgari Jasmin Noir. A abordat acea notă de iasomie foarte bine, iar nota de migdale a fost doar un bonus. Nu prea îmi place lemnul dulce, dar este folosit ușor în acest parfum, până în punctul în care cred că m-a redirecționat din clubul celor care urăsc lemnul dulce, în clubul celor care chiar iubesc lemnul dulce.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu