Kenzo Amour – pentru femei

Kenzo Amour, probabil a fost compus în jurul conceptelor de romantism, pasiune și iubire. Atât forma sticlei, cât și modelul, sunt cu adevărat interesante. Ca de obicei, parfumul nu are prea mult de-a face cu publicitatea sa.

Mirosul parfumului Kenzo Amour:

În sticlă: Ca majoritate parfumurilor care folosesc frangipani, ajung să miros acest lucru cel mai mult. Caracterul lui dulce, drăguț și floral domină majoritatea acestui parfum. Totuși, sunt și alte note care ies la iveală – un miros floral, puțin pudrat și o vanilie dominantă.

Aplicat: O explozie inițială de frangipani, cu un centru cald, cremos. Pe măsură ce este purtat, parfumul devine mai floral.

Prespun că fie heliotropul, fie florile de cireș, încearcă să arunce o privire. Simt și un caracter oarecum pudrat în acest parfum, poate este orezul? Nu sunt sigură ce este, dar nu are un caracter puternic și este ușor de ignorat.

În timp ce Kenzo Amour se maturează, nota de vanilie se întețește și iese la iveală, scăldând întregul parfum în acest amestec cremos, lăptos și floral. Acest aspect este foarte bine executat.

Kenzo Amour este un parfum liniștitor, pe care nu sunt sigură că l-aș asocia cu pasiunea. Totuși, cu siguranță comfortul este acolo. Uscarea este marcată de o vanilie cremoasă și curată.

Extra: Kenzo Amour a fost compus de Daphne Bugey (Rose 31 pentru Le Labo, A Scent pentru Issey Miyake) și Olivier Cresp (Dune pentru Dior, Angel pentru Thierry Mugler, Elle pentru Yves Saint Laurent).

Designul Kenzo Amour:

Kenzo Amour vine în trei sticle colorate. Fiecare dintre culori reprezintă o cantitate diferită. Cred că sticla roz este de 30ml, cea albă de 50ml și cea portocalie de 100ml.

Forma sticlei îmi amintește puțin de Cashmere Mist al Donna Karan, cu forma sa asemănătoare cu o lebădă. Sticla este ușor de ținut și manipulat, în ciuda formei neobişnuite, iar pulverizatorul funcționează perfect.

Compoziția Kenzo Amour:

Familia de parfumuri: Florale Orientale

  • Note bază: tămâie, tonuri lemnoase, vanilie, mosc
  • Note inimă: flori de cireș, heliotrop, frangipani
  • Note vârf: ceai alb, orez

Despre prețul parfumului și unde îl puteți găsi:

Kenzo Amour este un parfum frumos și seducător destinat femeilor care vor să impresioneze și să fie mereu în centru atenției. Este un cadou potrivit pentru orice doamnă/domnișoară mai ales că aveți la dispoziție și un set cadou ce conține apă de parfum, cremă de corp și gentuță pentru cosmetice.

Prețul parfumului Kenzo Amour pornește de la aproximativ 170 Lei pentru varianta de 30 ml.

  • Elefant – detalii despre preț și oferte:
  • Emag – detalii despre preț și oferte:
  • Aoro – detalii despre preț și oferte:

Info: Kenzo Amour este o piesă distractivă și bine compusă. Feminin, dar o alegere bună pentru majoritatea persoanelor (deși se îndreaptă mai mult spre partea feminină) de orice vârstă. Este un parfum încântător. Dar, dacă sunteți în căutarea pasiunii, nu sunt sigură că o veți găsi în această substanță lăptoasă și florală.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu