Elizabeth Arden White Tea

Elizabeth Arden White Tea este un parfum cu miros fresh, delicat ce poate fi purtat zi de zi, atât la birou, cât și la ieșirile cu prietenii. Esența este alcătuită din note de citrice și acorduri de briză marină. Extractul de ceai alb, prezent în titlul parfumului se poate simți odată ce parfumul ajunge pe piele.

White Tea este un parfum luminos și fresh potrivit pentru publicul feminin ce caută o creație atemporală. Acest parfum poate fi purtat în sezonul estival, deoarece se usucă pe piele la fel de frumos ca picăturile de apă de mare.

Despre Elizabeth Arden White Tea

White Tea este parfumul potrivit pentru zilele însorite de vară, deoarece are un miros proaspăt și curat. Notele de citrice sunt amestecate armonios cu cele florale pentru a se crea un deliciu olfactiv. Odată ce parfumul este pulverizat pe piele, se pot simți notele de mandarine completate de cele de ferigă, nucșoară și acorduri marine.

Inima parfumului este o explozie de flori, deoarece conține note de iris alb și ceai alb. Baza lemnoasă include acorduri de lemn, boabe de tonka, chihlimbar și ambrette.

Reducere pe Notino la White Tea Mandarin Blossom

Chiar de la prima pulverizare poți simți cum parfumul îți răcorește simțurile cu notele sale florale. Acest parfum pare a fi creat pentru femeile care obișnuiesc să bea o ceașcă de ceai atunci când vor să se relaxeze, după o zi aglomerată. Elizabeth Arden White Tea parfum femeiPrincipalul ingredient al parfumului Elizabeth Arden White Tea este ceaiul, însă și celelalte note sunt foarte importante. Irisul alb se poate simți atunci când parfumul se usucă. Aroma parfumului este generată de acordurile marine care cresc intensitatea esenței.

Sticla parfumului este minimalistă și rafinată și se potrivește perfect cu lichidul din interior. White Tea îți răsfață pielea cu picături de parfum purificatoare ce te ajută să te relaxezi instant.

Elizabeth Arden White Tea păreri pro și contra

Pro:

  • Este un parfum fresh, imaculat și versatil;
  • Se vinde la un preț accesibil.

Contra:

  • Unii consideră că acest parfum poate fi purtat doar în sezonul estival.

Elizabeth Arden White Tea concluzie

Acest parfum clasic și feminin are o compoziție deosebită formată din note florale și lemnoase. Este perfect pentru sezonul estival, însă poate fi purtat și în zilele mai calde de primăvară și toamnă când vrei să te răcorești. Mirosul său proaspăt se datorează tonurilor marine și notelor de ferigă și mate ce acompaniază perfect ceaiul alb.

Givenchy Very Irresistible are un miros plăcut și persistent – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.Elizabeth Arden White Tea parfum damaElizabeth Arden White Tea este un parfum versatil și luxos pe care multe femei îl poartă la diferite ocazii. Spre deosebire de alte parfumuri marca Elizabeth Arden, White Tea are o proiecție unică. Aroma sa se impregnează în piele și rămâne acolo mult timp.

White Tea este un parfum potrivit pentru femeile moderne care caută esențe lejere și ușoare pe care să le poarte la diferite ocazii. Parfumul vine într-un recipient minimalist, din sticlă. Doar privind recipientul îți poți da seama că în interior se găsește o esență pură.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu