Comme des Garcons Nomad Tea – parfum unisex

Continuându-mi expediția pentru găsirea parfumului de ceai perfect, Comme des Garcons Nomad Tea de Comme des Garcons a părut să fie un potențial candidat. Din câte înțeleg, Nomad Tea face parte din Series 7: Sweet a Comme des Garçon. It și alte parfumuri din colecție, aduc omagii simple, pentru diverse note.

Câteva idei despre Comme des Garcons Nomad Tea:

Comme des Garcons Nomad TeaÎn sticlă: Ceai negru amar, cu o notă clară, distinctă de mentă. Îmi amintește mult de alt parfum cu accente de mentă, care chiar mi-a plăcut. Pentru mine, menta are acea calitate respingătoare, care se învârte în jurul mirodeniilor plăcute, dar oarecum de plastic. Îmi place menta naturală, dar mirosul ei în parfumuri mă dezamăgește.

Aplicat: Artemisia îmblânzește nota de mentă puternică, dar se poate observa că menta este încă tare, luptându-se cu evaporarea pentru ceva timp, până se dă bătută. Restul Comme des Garcons Nomad Tea se îndreaptă către note foarte plăcute de ceai verde, cu o calitate afumată.

Această notă vine cu o oarecare dulceață, fiind urmată de tratamentul herbal, floral, care îi conferă lui Comme des Garcons Nomad Tea un caracter aromatic. Uscarea constă în miresme plăcute de fum și lemn.

Extra: Comme des Garcons este o casă de modă care se axează pe concepte avant-garde. S-au extins pe piața parfumurilor în anii ‘90.

Designul Comme des Garcons Nomad Tea:

Comme des Garcons Nomad TeaNu sunt înnebunită după modelul sticlei, deoarece pare mai puțin cizelat decât merită. Conținut într-o sticlă texturată, Comme des Garcons Nomad Tea are numele seriei, numele parfumului și casa scrise cu cerneală neagră pe recipient.

Foarte simplu, foarte plictisitor. Destul de dezordonat, fapt care reflectă oarecum obiectivul casei, dar nu întru-totul. Mă așteptăm la ceva mai bun de la Comme des Garcons, să fiu sinceră.

Compoziția Comme des Garcons Nomad Tea:

Familia de parfumuri: Aromatice

Note: Artemisia, mentă sălbatică, ceai verde birmanez, frunze de geranium, cozonac, lemn afumat.

Unde putem găsi Comme des Garcons Nomad Tea?

Comme des Garcons Nomad Tea nu este disponibil în magazinele online însă, probabil, se găsește în parfumerii.

Info: Acea notă de mentă din deschidere mă cam distrage. Adică, deși tratamentul ceaiului verde în restul parfumului este destul de interesant, cu note dulci de fum, care creează o atmosferă plăcută, tot trebuie să trec peste acea mentă blestemată.

Îmi place menta – în mâncare. Nu îmi place în parfumuri. Are acel caracter plastic, apos, de mirodenii, care mă face să îi întorc spatele.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu