Demeter Earl Grey Tea – Apă de Colonie

Am petrecut mult timp încercând să găsesc parfumul perfect de ceai. Ceva care miroase exact ca o ceașcă de Earl Grey, fără alte umpluturi pe lângă. Am încercat Black Phoenix Alchemy Labs, cu note care se presupuneau a fi ceai Earl Grey, dar am realizat că erau alte accente care îi stăteau în cale.

Am încercat parfumuri de nișă, apărute recent și am ajuns, într-un final, să văd dacă Demeter Fragrance Library ar putea să mă aducă și mai aproape de acea notă de Demeter Earl Grey Tea.

Despre parfumul pentru femei Demeter Earl Grey Tea:

Demeter Earl Grey TeaÎn sticlă: Bergamotă, cu un strop de lămâie, cred. Sub deschiderea de citrice, stă o notă grea, nisipoasă, prăfuită, așezată peste o notă de ceai negru. Este ca și cum aș mirosi un ceai slab, cu un pic de praf peste el.

Aplicat: Bergamota iese în evidență încă de la început, trăgând după ea lămâia galbenă, clară. Cuplul dinamic de citrice este urmat de o lovitură foarte puternică de ceai negru. Acesta este mirosul de Demeter Earl Grey Tea pe care îl căutăm. Fără alte adiții, fără zahariseli, doar bătrânul Demeter Earl Grey Tea, cu un strop de lămâie.

Miroase fix cum a fost prezentat, ceea ce mă face extrem de fericită! Apoi, la fel de repede cum m-a lovit fericirea, ceaiul Earl Grey dispare. Își face bagajele și iese pe ușă, lăsând în urmă aproape nimic, cu excepția unui miros tăios de ceai negru.

După câteva minute, și acesta dispare. Înțeleg că această apă de colonie este menită să fie doar o explozie temporară de fericire și surprindere, dar cel mai lung timp cât Demeter Earl Grey Tea mi-a stat pe piele, a fost în jur de 30 minute.

Am încercat loțiune, am încercat să folosesc mai mult produs, am pulverizat pe haine, dar acest parfum nu a fost făcut să țină. Cu toate acestea, este superb pe întreagă durată, mai aproape de Demeter Earl Grey Tea decât orice alt parfum.

Extra: Demeter Fragrance Library, în loc să se axeze pe evoluții complexe ale vârfului, mijlocului și notelor de bază, se concentrează mai mult pe a creea parfumuri care invocă amintiri. Au o selecție imensă de parfumuri cu interpretări literale.

Dacă credeți că vă place Demeter Earl Grey Tea, de ce nu încercați parfumul lor Orange Cream Pop? Dirt este de asemenea foarte popular, iar Espresso, după ce îl mirosiți, s-ar putea să va ducă cu gândul la cel mai apropiat Starbucks.

Designul Demeter Earl Grey Tea:

Demeter Earl Grey Tea sticlaO sticlă foarte simplă – un cilindru, cu un dop de metal. Pulverizatorul distribuie o cantitate destul de mare de parfum, dar, credeți-mă, este necesar în acest caz.

Eticheta și ambalajul sunt destul de simple, așa că nu am de ce să mă plâng. Demeter nu se schimbă atât de mult ca alte case de parfumuri, deci, sunt mai mult că fericită cu ambalajul.

Compoziția Demeter Earl Grey Tea:

Familia de parfumuri – Gurmande

Note: Bergamotă, lămâie, ceai negru.

Unde găsim Demeter Earl Grey Tea? Ce preț are acesta?

Demeter Earl Grey Tea poate fi cumpărat de pe Amazon pentru că eu nu l-am găsit încă la noi în țară. Dacă voi îl aveți deja sau știți că se găsește în vreunul din magazinele din România vă rog să ne scrieți și nouă într-un comentariu.

Info: Gurmand, negurmand? Pentru mine Demeter Earl Grey Tea miroase îndeajuns de bun că să îl beau. În orice caz, ați putea să petreceți destul de mult timp mirosind produsele Demeter, dar, totuși nu uitați că unul dintre fondatorii Demeter și-a stabilit și el propria linie. Christopher Brosius creează parfumuri sub compania CB I Hate Perfume.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu