Elizabeth Arden Red Door

Dacă vrei să cumperi un parfum pentru tine sau pentru o persoană dragă, acest articol îți va fi de mare ajutor. În rândurile de mai jos, vom analiza parfumul Elizabeth Arden Red Door și vom stabili pentru cine este potrivit.

Dacă îți plac parfumurile florale, ușor lemnoase care pot fi purtate zi de zi, este posibil ca Elizabeth Arden Red Door să fie potrivit pentru tine.

Despre Elizabeth Arden Red Door

Elizabeth Arden este un brand renumit care produce produse de îngrijire a pielii, dar și parfumuri. Elizabeth Arden Red Door este un parfum clasic, care a apărut pentru prima dată la sfârșitul anilor 1980.

Numele parfumului vine de la parfumul „Elizabeth Arden Red Door Spas”. Brandul Arden a creat parfumul pentru a aduce un omagiu lui Elizabeth Arden care a decedat în 1966.

Notele parfumului

Red Door este un parfum floral care conține note de iasomie, violete, portocale și crini. Ușor dulce, dar lemnos, acest parfum este perfect pentru orice femei (sau bărbat) care iubește parfumurile de flori, fresh.

Verifica

Designul și ambalajul parfumului Red Door a fost schimbat din 1989, de când a fost lansat prima dată. Inițial, parfumul a fost pus într-o sticlă cu un capac în formă de cupolă. Capacul avea o culoare roșu aprins, în timp ce sticla era nude.

Astăzi, parfumul vine într-o sticlă elegantă, dreptungiulară, complet roșie. Pe partea din față a siclei există 6 panouri mici, asemănătoare cu cele ale unei uși.

Red DoorUnele sticle de parfum au un capac complet transparent și elegant, în timp ce altele au un capac roșu, asortat cu sticla. Citește si despre Apa de toaletă Guess Seductive și vezi cât persistă și unde poate fi purtată, care este asemanatoare cu parfumul Red Door.

Ambalajul produsului este foarte atrăgător. Când privești ambalajul, îți poți da seama cât de elegant este parfumul din interior. Parfumul se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă.

Cât persistă parfumul?

Parfumul Red Door persistă destul de mult pe piele, deci nu trebuie să îl aplici de mai multe ori. Parfumul pare să dureze suficient de mult încât să-i facă pe ceilalți să-și dea seama că l-ai folosit, dar nu este însă suficient de puternic pentru a întoarce privirile.

Mirosul parfumului este versatil, iar multe femei pot să-l poarte și să simtă că li se potrivește. Parfumul floral, dar totuși ușor lemnos este excelent pentru o mulțime de locații și evenimente.

Katy Perry Pur este o apă de parfum petnru femei cu note de piersică, trandafir și frezie – vezi dacă este dulce.

Parfumul este potrivit pentru toate femeile care iubesc combinația de note florale și lemnoase. Dacă preferi un parfum cu o aromă florală, proaspătă, acesta ar putea fi perfect pentru tine.

Unde ai putea purta parfumul Elizabeth Arden Red Door?

Parfum Red DoorUn parfum floral precum Red Door este minunat pentru o cină romantică sau pentru o ieșire în oraș în lunile călduroase. Ar trebui să porți acest parfum când mergi la o întâlnire cu noul iubit, dar și când ieși cu prietenii. Parfumul este destul de atrăgător, deci sigur vor exista mulți oameni care te vor întreba ce porți.

Aplică parfumul la încheieturile mâinilor, în spatele urechilor și în spatele genunchilor. Aplicând parfumul în aceste zone, îi vei prelungi durata de viață.

Elizabeth Arden Red Door este o opțiune excelentă pentru o femeie care vrea să investească în ea însăși.

Indiferent dacă vrei să cumperi un parfum pentru tine sau pentru o persoană dragă, alegând Red Door nu vei avea cum să dai greș deoarece acest parfum este versatil și elegant.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu