apa-toaleta-guess-seductive

Apa de Toaleta Guess Seductive face parte fără îndoială din „Top 10 – Cea Mai Apreciata Apa De Toaleta Guess”. A apărut undeva prin anul 2010.

Eu personal am avut primul Guess Seductive prin 2014, cumpărat „la ghici” în cadrul unei oferte destul de generoase și fiind foarte încântată recenziile clientilor, dar și de sticluta în care este prezentat.

apa-toaleta-guess-seductiveDacă ar fi sa compar mirosul apei de toaleta Guess Seductive cu ceva practic pe care îl întâlnim frecvent, l-aș asemana cu mirosul unui buchet de flori cu aroma dulce, care se face remarcat însă în același timp nu este foarte strident. Exact tipul de miros potrivit pentru persoanele cărora le plac mirosurile discrete.

Vezi cat costa Guess Seductive 75 ml

Un alt aspect care trebuie specificat este ca se simte și mirosul de alcool. Nu va imaginati acum ca după ce folosiți Guess Seductive veți mirosi a Vodka, este doar un miros care face parte din mireasma acestui produs, ii da un aer de eleganta aparte și se simte foarte discret.

Unde gasim apa de toaleta Guess Seductive?

Dat fiind faptul ca Guess Seductive este o apa de toaleta foarte cautata dar si apreciata in acelasi timp datorita raportului calitate/pret excelent, aceasta se gaseste in mai toate magazinele de parfumuri atat cele online cat si offline.

Aici gasesti cele 3 variante ale Guess Seductive

Totusi, recomand sa alegeti sa faceti achizitia dintr-un magazin cu renume, deoarece nu doar ca veti beneficia de cel mai mic pret, dar veti avea si garantia achizitionarii unui parfum original.

Revenind, apa de toaleta Guess Seductive se gaseste in urmatoarele magazine romanesti:

[wpsm_list type=”check” hover=”0″ gap=”small”]

  • la emag unde costa – vezi pretul de astazi
  • la aoro unde costa – vezi pretul de astazi
  • la elefant unde costa – vezi pretul de astazi

[/wpsm_list]

[wpsm_titlebox title=”Recomandare” style=”1″]
Recomand oricare dintre magazinele de mai sus. Vezi ofertele lor curente, iar in functie de ele, de costurile transportului in cazul in care Guess Seductive nu intra la trasnsport gratuit, alege unul dintre ele
[/wpsm_titlebox]

Pentru ce este recomandata apa de toaleta Guess Seductive?

Dat fiind cele spuse mai sus, consider ca apa de toaleta Seductive se preteaza perfect pentru oricine iubeste aromele dulci.  Asadar, fie ca doriti sa o faceti cadou cuiva apropiat fie ca o doriti pentru voi sa o folositi drept „parfumul de zi cu zi” este o alegere perfecta din punctul meu de vedere.

Apropo de cadou, mi se pare absolut geniala sticluta si accesoriul care o insoteste. Nu ca ar cumpara cineva un parfum doar pentru acesta, insa cu siguranta daca decideti sa faceti apa de toaleta Guess Seductive cadou cuiva, ii veti aduce un zambet pe buze inca dinainte sa apese „primul puf”.

Ce parere aveti despre aceast produs?

Dat fiind faptul ca a aparut undeva prin 2010, sunt sigura ca o parte dintre voi ati avut deja ocazia sa achizitionati acest produs sau macar sa-l testati cu diferite ocazii.  Daca aveti cateva minute libere, scrieti o recenzie mai jos, eventual recomandati-ne magazinul de unde ati achizitionat-o.