Michael Kors Gorgeous – parfum pentru femei – review

Michael Kors Gorgeous este un parfum pentru femei, lansat recent. Parfumul lansat în 2021, are o aromă de fructe parfumate și dulci. Examinând parfumul mai atent, vei observa că notele florale, lemnoase, mai parfumate persistă destul de mult.

Pe baza combinației de note, Michael Kors Gorgeous este clasificat ca parfum oriental floral. Parfumul se deschide cu note florale. Imediat se poate simți și mirosul de tutun din inima parfumului, combinat cu floare de portocal și ylang-ylang.

Baza parfumului este compusă din note de lemn cu piele de căprioară și boabe Tonka. Notele de bază ale parfumului persistă cel mai mult pe piele.

Michael Kors Gorgeous – descrierea parfumului

Michael Kors Gorgeous este un parfum floral, destinat femeilor puternice, care au încredere în ele. Este un parfum plăcut, ce poate fi purtat în fiecare zi. Purtând acest parfum, orice femeie se poate simți minunat.

Sticla parfumului este foarte feminină și drăguță. Are un design minimalist și este decorată cu logo-ul brandului și numele parfumului: Gorgeous. Apa de parfum Michael Kors Gorgeous reinterpretează un buchet floral clasic, luxuriant într-o notă modernă.

Parfumul persistă destul de mult. Pe piele mea, persistă toată ziua. Și pulverizez o singură dată pe încheietura mâinii și pe gât. Îl aplic din nou doar dacă ies seara în oraș și vreau să păstrez același parfum. Îmi place că nu trebuie să stau toată ziua să aplic parfumul pentru a mirosi bine.

Consider că acest parfum este potrivit pentru toate femeile care vor să se simtă seducătoare.

Compoziția parfumului

Michael Kors Gorgeous este un parfum cu note florale, lemnoase și tabac.

  • Note de vârf – mandarină, ulei de bergamotă, piper roz
  • Note de mijloc – iasomie, ylang-ylang, tabac, flori de portocal, tuberoză
  • Note de bază – velur, tonka, styrax, lemn de guaiac, lmen de cedru, kasmeran

Acest parfum floral, lansat în 2021 scoate în evidență optimismul și încrederea femeilor sigure pe ele. Piperul roz, uleiul de bergamotă și de mandarine se simt chiar din primul moment în care pulverizezi parfumul pe piele.

Abia apoi apar tonurile de tuberoză, tutun, iasomie, floare de portocal și ylang-ylang. Notele de bază, care persistă cel mai mult, se simt abia după ce parfumul se usucă.

Michael Kors Gorgeous – cât persistă parfumul?

Parfumul persistă destul de mult pe piele. Așa cum spuneam și în rândurile anterioare, pe pielea mea persistă de dimineața până seara, chiar și 12 ore.

Citeste despre notele parfumurilor si vezi cum poti alege un parfum persistent si care sa miroase puternic pentru intreaga zi.

De obicei mă dau cu el când plec la birou, iar când mă întorc acasă încă îl pot simți dacă îmi duc încheietura mâinii la nas. Dacă pulverizez parfum pe bluză, mirosul plăcut se păstrează chiar și a doua zi.

Parfumul este disponibil în variante de 10 ml, 30 ml, 50 ml și 100 ml.  Această apă de parfum pentru femei combină aroma tutunului cu acordurile calde ale lemnului.

Michael Kors Gorgeous este un parfum pe care l-aș putea purta zi de zi, pentru că îmi dă o stare de bine și mă încarcă cu energie pozitivă. Orice femei care vrea să se simtă sexy și seducătoare poate încerca acest parfum încântător care surprinde esența încrederii feminine.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu