Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes

Nu am vrut să las creatorii Etat Libre d’Orange ca fiind, “Acele persoane care au făcut acel parfum”, din moment ce sunt o casă de parfumuri încântătoare, unică și fantastică. Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes este și el una dintre compozițiile lor foarte frumoase.

Despre Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes:

Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes În sticlă: Tabacul din acest parfum este foarte proieminent, îmbinându-se cu un buchet aerat încântător de flori de iasomie uscate.

Aplicat: Tabac, afumat și aerat, cu acel amestec de iasomie. Ceva din acest parfum ți se lipește de nas, în timp ce îl miroși și chiar nu te va deranja deoarece este de-a dreptul încântător. Tabacul persistă în majoritatea parfumului, până și în stadiul de mijloc dulce și aromat, în timp ce nota de cedru încearcă să iasă la iveală.

Este un cedru timid, și sunt fericită pentru acest lucru, deoarece cedrul încearcă să curețe parfumul, dar ajunge să adauge încă un strat de complexitate personalității afumate și aromate a Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes.

Simt multă iasomie în stadiul de mijloc, fiind o notă cuminte, care se îmbină fantastic cu fumul și mirodenile. Pe măsură ce se apropie uscarea, simt un miros clar de iasomie, cu o calitate de ambră caldă, împreună cu urmele de mirodenii ale stadiului de mijloc.

Extra: Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes a fost compus de Antoine Maisondieu, cunoscut pentru că a compus și alte parfumuri Etat Libre d’Orange, precum Antiheros.

Designul Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes:

Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes sticlaMajoritatea sticlelor Etat Libre d’Orange sunt la fel, având doar etichetele diferite. Veți găsi parfumul îmbuteliat într-o sticlă obișnuită, în formă de dreptunghi, cu un dop simplu și cu o etichetă la fel de simplă, pe care este inscripționat numele parfumului, în stilul grafic unic.

Compoziția Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes:

Familia de parfumuri: Florale Afumate

Note: Iasomie absolută, tutun, fân, caise, boabe Tonka, curcuma, cedru, chihlimbar, mosc.

Unde găsim Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes? Cât costă?

Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes poate fi găsit în magazinele online dar nu pot sa vă spun dacă este sau nu disponibil și în parfumerii pentru că până acum eu nu l-am văzut. Prețul parfumului pornește de la aproximativ 450 Lei pentru 100 ml, prețul poate fi diferit de la un magazin la altul. Găsiți două variante de produs Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes – 100 ml și cea de 50 ml.

  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Sunt puțin dependentă de această frumusețe mică și ciudată. Are iasomia, pe care o iubesc, amestecată cu acel miros de fum. Sunt unele zile în care nu pot să suport caracterul afumat și alte zile în care nu pot să mă satur de el. Îmi place Etat Libre d’Orange Jasmin et Cigarettes.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu