Michael Kors Sexy Ruby

Michael Kors Sexy Ruby este un parfum destinat femeilor moderne care doresc să-și accentueze sexualitatea naturală. Pulverizând parfumul pe piele, poți simți cum devii deodată o femeie mai sexy și mai provocatoare. Michael Kors este de părere că încrederea în forțele proprii este cea care o face pe o femeie sexy, nu hainele pe care le poartă.

Vezi cat costa Sexy Ruby 30 ml pe eMag

Sexy Ruby poate fi descris ca o esență încrezătoare, cu un miros amețitor, îmbuteliată într-o sticlă prețioasă. Michael Kors consideră că Sexy Ruby este o bijuterie orbitoare, ce înflorește în timp ce se propagă, la fel ca și piatra a cărui nume îl poartă.

Despre Michael Kors Sexy Ruby

Sexy Rube este un chypre modern, ce îmbină florile strălucitoare cu notele întunecate precum mosc și patchouli. Parfumul face orice femeie să strălucească, deoarece debutează cu note încântătoare de zmeură. caise și piper. Aceste note sunt urmate de un buchet compus din floare de portocal, petale de trandafir și iasomie.

Baza parfumului este compusă din mușchi, vanilie și lemn de cașmir și are o textură uscată Sticla în care este introdus parfumul amintește de o piatră prețioasă tăiată perfect. Michael Kors Sexy Ruby este la fel ca o melodie plăcută pe care o asculți de nenumărate ori și tot nu te saturi de ea.Michael Kors Sexy Ruby parfum femeiRecomand să citești și despre Michael Kors Gorgeous – vezi cum miroase acest parfum pentru femei, lansat în anul 2021.

Unele femei consideră că Sexy Ruby este un parfum casual, însă altele sunt de părere că este un parfum îndrăzneț și sexy. Parfumul vine într-un recipient ce se aseamănă cu un rubin roșu, foarte expresiv. Printr-o singură pulverizare, Sexy Ruby trezește toate simțurile. Capacul auriu completează perfect eleganța rubinului.

Sexy Ruby păreri pro și contra

Pro:

  • Are un miros sofisticat și feminin;
  • Nu este nici picant și nici foarte sexy;
  • Parfumul are un miros curat datorită notelor florale, atent echilibrate.

Contra:

  • Deși în compoziția parfumului au fost adăugate note fructate, acestea nu prea se simt. În schimb parfumul are o aromă puternică de iasomie.

Dacă acest parfum ți-a atras atenția și vrei să-l cumperi, ar fi bine să-l testezi mai întâi. Mergi într-un magazin de specialitate și încearcă parfumul pe propria ta piele. Dacă îți place cum miroase atunci îl poți cumpăra fie dintr-un magazin online, fie dintr-unul fizic.

Michael Kors Sexy Ruby concluzie

Michael Kors Sexy Ruby este unul dintre parfumurile preferate ale femeilor moderne, deoarece este dulce și se deschide cu note de fructe de pădure. Cu toate acestea, acordurile de cașmir împiedică parfumul să capete un miros gurmand.

Aici poti verifica daca Sexy Ruby are reducere de pret

Deși chiar și la final, se poate simți dulceața parfumului, acesta devine curat și elegant pe măsură ce se usucă. Sexy Ruby poate fi purtat în orice anotimp, însă este de preferat să fie folosit în nopțile petrecute în compania unui bărbat seducător.Michael Kors Sexy Ruby parfum dama

Apa de toaletă Guess Seductive a cucerit deja inimile multor femei – este unul dintre cele mai apreciate parfumuri Guess.

Michael Kors Sexy Ruby are un siaj moderat, însă persistă pe piele chiar și 16 ore, deci este suficient să-l aplici dimineața pentru a mirosi bine întreaga zi. Notele florale și fructate din compoziția parfumului se completează perfect.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu