Lancome Hypnose – Eau de Parfum

Lancôme o duce chiar bine, când vine vorba de linia sa mai matura, care pășește printre florale lemnoase și orientale. Încep să mă obișnuiesc puțin mai mult cu ele, iar Lancome Hypnose face o treabă bună în a mă direcționa mai mult către lumea Lancôme.

Despre Lancome Hypnose:

În sticlă: Citrice și curat, amestecate cu un parfum de fructe dulci, care se îmbină într-un buchet de florale, pentru a forma echilibru.

Aplicat: În ciuda listei mici de note, la o privire mai atentă, Lancome Hypnose are mult mai multă profunzime. Simt o notă evidentă de citrice, înainte ca un element de fructe să se rostogolească în parfum. Lancome Hypnose este dulce, dar are o personalitate care chiar îmi place, apropiindu-se de stadiul de mijloc în care pot să jur că miros anason, chiar dacă nu se află pe lista de note. Anasonul îndulcește puțin mai mult parfumul, conferindu-i o calitate de lemn dulce, în timp ce se îmbină cu un trandafir cremos.

Apoi, parfumul atinge uscarea mirosind puțin a lemn și a pământ, cu o bază de vetiver și vanilie.

Extra: Lancome Hypnose, pe lângă faptul că este un parfum, poate fi găsit și sub formă unui rimel, produs de Lancôme. Și, dacă chiar ați iubit acest parfum, vine și sub forma unei loțiuni și a unui gel de duș, ca să puteți să va bucurați de el toată ziua.

Designul Lancome Hypnose:

Lancome Hypnose este îmbuteliat într-un cilindru răsucit, din sticlă albastră. Modelul nu este ceva după care să fiu înnebunită, dar este funcțional, arată bine și este ușor de ținut.

În cele din urmă, deși esteticul nu este pe placul meu, sticla este concepută bine și pot să o apreciez pentru simplicitatea și abordarea răsucita (hah!) a unei sticle dreptunghiulare clasice.

Compoziția Lancome Hypnose:

Familia de parfumuri: Florale Orientale

  • Note vârf: floarea pasiunii
  • Note inimă: gardenie, iasomie
  • Note bază: vanilie, vetiver
De unde pot cumpăra Lancome Hypnose?

Lancome Hypnose este disponibil în magazinele online iar prețul acestuia difera în funcție de magazin și ofertele acestuia. La Aoro găsiti parfumul de 50 ml la prețul de 260 Lei iar cel de 75 ml costă aproximativ 300 Lei.

  • Elefant – vezi prețul aici:
  • Emag – vezi prețul aici:
  • Aoro – vezi prețul aici:

Info: Trebuie menționat faptul că lista de note de mai sus nu este cea oficială, ci este un amalgam al listei oficiale și alte note pe care am putut să le miros în acest parfum.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu