Lancome Poeme

Lancome Poeme lansat în 1995 este unul dintre cele mai renumite parfumuri oriental-florale. Această esență încântătoare este diferită de celelalte creații Lancome, deoarece nu respectă structura standard: note de vârf, note de inimă și de bază. În Lancome Poeme, ingredientele apar alternativ, la fel ca un ecou care răsună.

Principalele ingredientele olfactive includ mac himalayan albastru, mimoză, trandafir, flori de vanilie și frezie. Parfumul se deschide cu un voal de căldură din care ies acorduri de miere și flori. Atunci când temperaturile sunt ridicate, aceste note emit arome foarte dulci, la fel ca acelea care atrag albinele.

Despre Lancome Poeme

Lancome Poeme este o esență floral, complexă, dominată de acorduri de vanilie. În debutul parfumului se fac remarcate citricele dulci și piersicile care creează o atmosferă răcoritoare pentru scurt timp. În câteva minute, întregul amestec pare să se scufunde într-un vas cu vanilie și floare de portocal.

Parerile fetelor despre parfumul Lancome Poeme – merita?

În momentul în care se usucă pe piele, mirosul parfumului pare să se tempereze. Poemen este o experiență multisenzorială, deci este imposibil să nu te impresioneze cu originalitatea sa. Acordurile care se impregnează pe piele sunt tuberoza, narcisele, ylang-ylang, iasomia și floarea de portocal.

Femeile au spus de multe ori că în compoziția acestei esențe se poate simți o notă blândă de tămâie, dar aceasta nu este prezentă pe lista de ingrediente. Probabil combinația dintre iasomie, floare de portocal și ylang-ylang creează un miros ușor de tămâie.Lancome Poeme parfum pentru femeiRecomand să citești despre Gucci Bloom – un parfum floral, strălucitor destinat femeilor contemporane care vor să iasă în evidență.

Lancome Poeme păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum floral intens, perfect pentru femeile care iubesc amestecurile de flori albe și galbene;
  • Este apreciat pentru persistența sa uimitoare de care a dat dovadă.

Contra:

  • Are un preț ridicat, însă își merită banii pentru că în compoziția sa se găsească ingrediente de cea mai bună calitate;
  • Parfumul vine într-o sticluță simplă, al cărui design pare lipsit de creativitate.

Dacă vrei să achiziționezi acest produs, îți recomand să-l testezi mai întâi. Vizitează un magazin de parfumuri și testează Lancome Poeme pe pielea ta. Dacă îți place cum miroase, atunci îl poți achiziționa. Acesta se găsește atât în magazinele fizice, cât și în cele online.

Lancome Poeme – concluzie

Chiar dacă este considerat un parfum dulce, Poeme este, de fapt, o esență florală exclusivistă care a ajuns la inima publicului feminin. Femeile romantice, gingașe și pline de viață folosesc Lancome Poeme drept parfum semnătură. Inclusiv notele de miere și vanilie sunt învăluite într-o mireasmă florală încântătoare care scoate în evidență mirosul subtil al florilor de portocal, iasomie și tuberoză.

Verifica aici oferta de pret pentru Lancome Poeme

Lancome Poeme s-a bucurat de un succes impresionant chiar de la lansare. Despre brandul Lancome știm cu toții că a devenit un nume important în lumea parfumurilor, iar Poeme și-a câștigat rapid statutul de parfum privilegiat. Această compoziție florală se aseamănă foarte bine cu razele soarelui care ne încălzesc și ne oferă o stare de bine.Lancome Poeme parfum femei

Gucci Rush este un alt parfum încântător care a ajuns la inima publicului feminin – vezi de unde îl poți achiziționa la un preț bun.

Dacă vrei să te faci remarcată și să atragi toate privirile, atunci poartă Lancome Poeme. Acest parfum chiar merită un loc de cinste în colecția ta.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu