Lancome Tresor – Eau de Parfum

Știu că nu am scris nici o recenzie a vreunui parfum Lancôme. Puține dintre parfumurile lor mi-au captat interesul. Desigur, mirosurile sunt plăcute, dar par să lovească o notă în dezacord cu pielea mea. Recenzia de astăzi va fi despre Lancome Tresor.

Câteva detalii despre Lancome Tresor:

În sticlă: Foarte puternic, dar notele sunt îmbinate bine, formând un parfum generic, care nu este prea pe placul meu. Miroase obișnuit încă din start și asta mă cam neliniștește.

Aplicat: Începe cu florale plăcute, dulci și diafane. În deschidere, apare un caracter pudrat care transformă dulceața fructelor în ceva asemănător zahărului praf. Floralele se întețesc și conduc parfumul în stadiul de mijloc, în care găsim o combinație dulce între iasomie și trandafir.

Acum, iasomia și trandafirul sunt unele dintre cele mai comune note florale folosite în parfumuri, iar rezultatul amestecului lor este un floral destul de generic, dacă produsul nu conține altceva care l-ar ajuta să se diferențieze.

Până acum, Lancome Tresor abordează un parfum destul de generic, cu amestecul de iasomie și trandafir dominând stadiul de mijloc și cu câteva adieri de iris și acel zahăr pudrat, care se întețesc și se estompează regulat.

Uscarea constă într-o afacerea obișnuită, cu o notă de lemn de santal, stratificată peste vanilie și peste un accent subtil de ambră murdară.

Extra: În unele grupuri, Lancome Tresor este considerat un parfum cu miros clasic. Pentru mine, nu este atât de clasic, cât este generic. Miros Lancome Tresor și mă gândesc la florale obișnuite, poate datorită notelor puternice de trandafir și iasomie din stadiul de mijloc.

Designul Lancome Tresor:

Design-ul sticlei Lancome Tresor constă într-un recipient în formă unei bijuterii. Mai mult, se aseamănă cu o piramidă, într-o formă care îmi amintește de un fagure.

Nu știu de ce, dar modelul este decent, nu este bătător la ochi, dar nu este nici pe gustul meu. Cu toate acestea, mi se pare bine făcut.

Compoziția Lancome Tresor:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: lemn de santal, mosc, vanilie, chihlimbar, piersică, caise
  • Note mijloc: heliotrop, iris, trandafir, iasomie
  • Note vârf: lăcrămioare, flori de caise, trandafir, piersică, liliac, bergamotă, ananas

Unde găsim Lancome Tresor? Cât costă?

Lancome Tresor poate fi găsit în magazinele online dar și în magazinele de specialitate din mall-uri. Prețul parfumului diferă în funcție de magazin, ofertele acestuia dar și cantitatea produsului. De exemplu, pentru Lancome Tresor 30 ml prețul este de aproximativ 160 Lei.

Puteți opta și pentru variantele de 50 ml sau 100 ml iar dacă doriți să îl testați puteți cumpăra eșantionul de 1 ml.

Este ideal pentru a fi dăruit persoanelor dragi mai ales că aveți la dispoziție și un set cadou ce conține apă de parfum, gel de duș și lapte de corp. Aceste produse pot fi cumpărate și separat.

Info: Ce gândesc despre Lancome Tresor poate fi aplicat și în cazul altor parfumuri Lancôme – cel puțin în cazul lansărilor recente, oricum. Nu am avut voința să sap după un eșantion de Climat, deși îl am în vedere ca fiind o piesă încântătoare de parfumerie clasică.

Parfumurile Lancome Tresor pentru femei reușesc să atragă atenția și să îmbunătățească frumusețea generală a celor care le poartă.

Parfumurile Lancome Tresor te pot ajuta să ieși din mulțime și să te faci remarcată. Deși există pe piață mai multe parfumuri Tresor, originalul este greu de învins.

Deși aproximativ 15% dintre femei și 80% dintre bărbați nu poartă parfum în mod regulat, Lancome se străduiește să arate lumii cât de important este parfumul.

Lancome Tresor

Lancome Tresor este o companie franceză care distribuie parfumuri și produse cosmetice de lux la nivel global. De-a lungul anilor s-a făcut remarcată datorită produselor pentru îngrijirea pielii, parfumurilor și truselor de machiaj pe care le comercializează.

La mijlocul anilor ’30, francezul Armand Petitjean a fondat compania Lancome Tresor. În prezent, parfumurile Lancome Tresor sunt produse și fabricate în diferite țări.

Cele mai bune parfumuri Lancome Tresor

Lancome Tresor a apărut la începutul anilor ’90, iar de atunci au fost create și ale parfumuri cu note diferite, dar la fel de intresante. Indiferent de notele folosite, parfumierii s-au străduit să creeze și să le ofere clienților doar parfumuri de top.

Parfumurile mele preferate Lancome Tresor sunt:

  • Apa de parfum Lancome Tresor

Lancome TresorLansat la începutul anilor 1990, apa de parfum Tresor este un parfum pudrat, citric și floral. Acest parfum senzual este foarte atrăgător, potrivit pentru femeile care vor să iasă în evidență.

La fel ca majoritatea parfumurilor pentru femei, și acesta conține note de flori și citrice, inclusiv piersică, bergamotă, ananas, crin, flori de cais, trandafir și liliac.

Vezi

Apa de parfum Tresor este perfectă pentru ocazii și evenimente speciale. Cu toate acestea, le recomand femeilor să îl probeze înainte de a-l cumpăra pentru a vedea dacă se potrivește cu pielea și chimia corpului.

Cât persistă parfumul? În general gradul de persistență al unui parfum depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada anului în care este folosit și de chimia corpului.

Alți factori, precum umiditatea și temperatura influențează, de asemenea, gradul de persistență al unui parfum. Totuși, putem spune despre apa de parfum Tresor că are o longevitate mare, ce durează aproximativ 10 ore.

  • Tresor in Love

Tresor In LoveParfumul Tresor in Love este creat din note dulci, fructate, aromate, de aceea pare a fi un parfum elegant și senzual. Tresor in Love a fost lansat pentru prima dată în 2010.

Verifica

Chiar de la prima pulverizare, parfumul te învăluie cu notele sale florale dulci, care ascund o serie de note luminoase, calme. La fel ca majoritatea parfumurilor pentru femei, Lancome Tresor în Love poate fi clasificat drept un parfum floral și fructat.

Para, bergamota, piersica și nectarina sunt doar câteva dintre notele pe care le vei observa după aplicarea parfumului pe piele.

  • Tresor Midnigh Rose

Tresor Midnight RoseÎn 2011, Lancom a lansat apa de parfum Tresor Midnight Rose, o creație a lui Anne Flipo. Acest parfum ce combină note fructate, florale și lemnoase are un miros plăcut și senzual.

Citeste

Înainte de a cumpăra acest parfum ar fi bine să-l încerci pentru a vedea dacă se potrivește cu chimia corpului.

  • La Nuit Tresor

Lancome Tresor La NuitÎn anul 1990, Lancome a lansat pentru prima dată, La Nuit Tresor pentru femei. Cu un buchet de note aromate și parfumate de citrice și trandafiri, La Nuit Truser face femeia să se remarce din mulțime.

Dacă îl vei examina mai atent după ce îl vei aplica pe piele, vei observa că are un parfum moale, proaspăt și suculent care ascunde o doză de eleganță și confort.

Vezi

La Nuit Tresor poate fi clasificat ca un parfum floral și fructat datorită compoziției sale create de Amandine Clerc Marie și Christophe Raynaud.

  • La Nuit Tresor Caresse

La Nuit Tresor CaresseLa Nuit Tresor Caresse este un parfum oriental cu aromă de vanilie. Creat de Christophe Raynaud și Amandine, La Nuit Tresor Caresse are un miros puternic de fructe, deoarece conține zmeură, bergamotă, piper roz și lichi.

  • La Nuit Tresor a La Folie –

La Nuit La Folie ParfumLansat de Lancome în 2018, La Folie are un miros dulce, lemnos, ce-l face potrivit pentru femeile senzuale, calde. Imediat după ce parfumul este aplicat pe piele, se remarcă notele balsamice care ascund notele picante.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu