Lancome Idole

Lancome Idole este un parfum chypre-floral, pentru femei. Lancome a lansat de-a lungul timpului mai multe parfumuri plăcute, precum Lancome L’Autre ori Lancome Oud Bouquet.

Lancome Idole este un parfum feminin și senzual cu note de pară, bergamot, mosc alb, vanilie și iasomie. Imaginea parfumului este actrița Zendaya Coleman care descrie Idole ca fiind un parfum proaspăt și ușor, cu un miros absolut superb.

Despre Lancome Idole

Lancome Idole este creația a trei parfumieri celebri. Aceștia au reușit să un parfum chypre-floral cu esență durabilă. Lancome Idole include note de parfum precum petale de trandafir turcesc, trandafir Centifolia, bergamotă, pară și iasomie indiană.

Sticla parfumului, proiectată de Chafik Gasmi este un omagiu pentru inovațiile tehnice ale industriei. Se pare că această sticlă este una dintre cele mai subțiri, deoarece are o grosime de doar 15 mm.

Pret avantajos acum pe Notino pentru IDOLE

Lancome reușește prin acest parfum să facă declarații feministe. Idole este potrivit pentru femeile de succes, care fac tot posibilul să ajungă acolo unde își propun. Este un parfum ce le încurajează să treacă peste orice barieră și să capete mai multă încredere în ele. Lancome Idole este considerat laitmotivul feminității contemporane.Lancome Idole parfum de femeiIdole este un parfum răcoritor, blând, strălucitor cu aromă de trandafir și suc de pere. Când au creat această esență, cei trei parfumieri au dorit să amintească de mirosul rufelor spălate, lasate să se usuce afară, la soare. În acest parfum există o notă de iasomie ce pătrunde în haine și păr și trezește toate simțurile.

Versace Crystal Noir este un parfum senzual, feminin ce persistă pe piele chiar și 6 ore – vezi de unde îl poți achiziționa la un preț bun.

Parfumul se deschide cu note de pară și bergamotă, însă după ce se așază pe piele și se usucă, se pot simți acordurile de mosc și vanilie. Lancome Idole este un parfum persistent, perfect pentru femeile care doresc să poarte doar parfumuri intense, al căror miros rămâne mult timp pe piele.

Lancome a mai folosit numele Idole și într-o linie de produse de machiaj. De asemnea și Armani, a lansat un parfum Idole, în anul 2009.

Parfumul Lancome Idole are o arhitectură deosebită, proiectată de Chafik Gasmi. Sticla cu o grosime de doar 15 mm nu poate sta în picioare, însă poate fi strecurată cu ușurință în buzunar sau. De asemenea, poate fi așezată pe noptieră.

Păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum feminin, ușor de purtat;
  • Are un miros intens și persistă mult timp pe piele;
  • Este disponibil în variante de 25 ml, 50 ml și 75 ml.

Contra:

  • Nu se găsește în multe magazine online.

Lancome Idole parfum femei

Lancome Idole – concluzie

Lancome Idole este un parfum pentru femei cu note de bergamotă, para, iasomie, vanilie și trandafiri. Această esență a fost creată de Shyamala Maisondieu, Adriana Medina și Nadege Le Garlantezec. Acești parfumieri celebri au folosit doar ingrediente durabil pentru a da naștere un parfum cu un miros universal, potrivit pentru toate femeile.

Parfumul lansat în anul 2019 are un miros de citrice parfumate, proaspete. Dacă vei analiza îndeaproape parfumul aplicat pe piele, vei observa că acordurile de trandafir ascund un amestec de sentimente pasionale.

Cele mai bune parfumuri Juliette has a gun pot fi o optiune foarte buna daca te decizi sa daruiesti cuiva un parfum de calitate.

Notele de mijloc ale parfumului se combină perfect cu trandafirul turcesc, iar notele de bază te fac să simți aroma de vanilie și note de mosc.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu