Lacoste Pour Femme

Lacoste Pour Femme este un parfum cu un miros proaspăt-sportiv, la fel ca linia de îmbrăcăminte și încălțăminte lansată de acest brand. Parfumul Lacoste Pour Femme este la fel de curat ca un tricou alb. Are un miros neutru, inofensiv și este potrivit pentru femeilor moderne.

Despre Lacoste Pour Femme

Lacoste Pour Femme este un parfum simplu, aromat ce conține o mulțime de note încântătoare. Acest parfum este simplu, pudrat și răcoritor, la fel ca toate produsele brandului Lacoste. Poate fi purtat într-o seară petrecută în oraș alături de cele mai bune prietene, deoarece are un miros discret.

Parfumul se deschide cu note de frezii, măr și piper negru. Freziile îi conferă parfumului o notă feminină aparte, iar piperul negru evocă prospețimea unui parfum pentru sportivi. Mărul transformă parfumul într-unul revitalizant, potrivit pentru zilele toride de vară.

Reducere de pret la Pour Femme de la Lacoste

Notele de mijloc ale parfumului au un miros dulceag și creează un buchet floral încântător. Trandafirul, iasomia, hibiscusul și violetele îi conferă purtătorului mai multă încredere în forțele proprii. Pour Femme are o aromă misterioasă și foarte plăcută, apreciată de femeile moderne care iubesc să iasă în evidență.

Pour Femme este potrivit pentru femeile care nu se feresc să-și împărtășească emoțiile și sentimentele. Este perfect pentru zilele călduroase de vară și primăvară, petrecută în compania celor mai buni prieteni.

Recomand să citești și despre Lacoste Essential – o apă de toaletă ce se deschide cu o explozie de citrice herbale.Lacoste Pour Femme parfum de femei

Pour Femme – compoziția parfumului

  • Note de vârf – frezie, măr și piper negru
  • Note de inimă – violete, trandafir, iasomie și hibiscus
  • Note de bază – tămâie, cedru, lemn de santal și mosc

Parfumul se deschide cu note dulci, dar în același timp picante, de piper, frezie și măr. Inima parfumului este compusă din esențe de iasomie, trandafir, violete și hibiscus. La baza parfumului se găsesc note de lemn de cedru, santal, mosc și tămâie.

Lacoste Pour Femme păreri pro și contra

Pro:

  • Se vinde la un preț bun;
  • Este disponibil în 3 variante, de 30 ml, 50 ml și 90 ml;
  • Notele de iasomie, trandafir, hibiscus și heliotrop sunt perfect combinate.

Contra:

  •  Pour Femme este un parfum fresh-floral, chiar dacă are subtonuri de piele, santal și cedru ce-i conferă esenței o latură lemnoasă.
Lacoste Pour Femme – concluzie

Lacoste Pour Femme parfum pentru femeiLacoste Pour Femme a fost creat pentru a aduce un tribut femeii moderne care iubește viața. Este un parfum potrivit pentru femeile active, care sunt mereu în mișcare și țin pasul cu moda. Pour Femme este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru femei ale brandului Lacoste. Multe persoane de sex feminin folosesc acest parfum de ani de zile și nu par să renunțe prea curând la el.

Pareri despre Lacoste Pour Femme pe Notino

Tom Ford Black Orchid este un parfum pentru femei cu un miros îmbătător – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.

Acest parfum nu este unul complex, ci unul simplu, ce oferă o gură de aer proaspăt femeilor moderne și independente. Pour Femme a fost lansat la scurt timp după parfumul pentru bărbați Lacoste Pour Homme.

Este un parfum elegant, sportiv cu un miros plăcut și o compoziție originală. Subliniază perfect feminitatea celor care îl poartă și impresionează prin aroma sa deosebită. O femeie ce poartă acest parfum va primi o mulțime de complimente de la persoanele de sex opus.

Lasă un comentariu