Lacose Essential

După o luna întreagă în care am căutat un magazin cu inserări de parfumuri, mi s-a înmânat o cărticica de aur. Eșantioanele parfumurilor Lacoste mă fac extrem de fericită. Aceste sticle mici pe care magazinele obișnuiau să le distribuie ca pe bomboane? Acestea sunt, practic, niște specii dispărute, ca acele zile când primeam carduri cu dischete de bumbac, îmbibate în parfum, între două straturi de sigiliu. Dar iau ce mi se oferă.

Despre parfumul pentru bărbați Lacoste Essential:

Lacoste Essential În sticlă: Proaspăt. Vorbim de un proaspăt ca gelurile de duș bărbătești. Nu este de mirare, având în vedere că Lacoste Essential este destinat bărbaților și miroase predominant ca gelurile de dus, săpunurile și șampoanele sport bărbătești inofensive (și foarte bune), destinate celor care nu vor să miroasă ca o găleata întreagă de bomboane roz. Cred că îmi place.

Aplicat: Lacoste Essential începe cu o explozie rapidă de citrice herbale, îmbibate în aqua. Clar și vioi, ca și cum te-ai stropi cu apă rece pe față, dimineața. După ce te trezește, îți amintește ce trebuie să faci în timpul zilei.

Bergamota fină se îmbină cu mirodenii de flori dulci, estompate, în timp ce își menține acea explozie inițială de prospețime. Uscarea constă în lemn de santal verde, slab, cu prospețime presărată peste. Lacoste Essential nu este nou sau interesant sau captivant. Este doar un parfum bun obișnuit, potrivit pentru locul de muncă, având o versatilitate ridicată.

Extra: Reclamele pentru parfumuri sunt unele dintre cele mai amuzante lucruri pe care le voi citi vreodată. Persoanele implicate în producerea campaniilor de marketing ale parfumurilor sigur trebuie să știe cum funcționează produsul, nu?

Cardul pe care a venit Lacoste Essential pretinde că parfumul are “brevet pentru Tehnologia Eliberării Treptate”. Nu știam că poți să ai brevet pentru evaporare.

Designul Lacoste Essential:

Lacoste Essential flaconSticla lui Lacoste Essential îmi amintește mult de Vetiver al lui Guerlain. Probabil pentru că ambele sunt dreptunghiulare, cu un design simplu și cu lichid verde. Nu am de ce să mă plâng, deși sticla mi se pare cam greu de ținut, pentru cineva cu mâini mici, ca mine.

Compoziția Lacoste Essential:

Familia de parfumuri: Fresh

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: lemn de santal, patchouli
  • Note inimă: trandafir, piper
  • Note vârf: mandarină, frunze de coacăze negre, frunze de tomate, bergamotă

[/wpsm_list]

Detalii despre prețul Lacoste Essential și de unde poate fi cumpărat:

Parfumul pentru bărbați Lacoste Essential este disponibil în magazinele online la un preț foarte bun. De exemplu, Lacoste Essential 40 ml costă doar 120 Lei la Aoro. Sunt disponibile și seturi cadou dar și produse separate precum deostick sau aftershave.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro: vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant: vezi mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Ca parfum bărbătesc, prefer Vetiver, în locul lui Essential. Lacoste Essential miroase normal și generic. Este bun de purtat la birou. Dacă sunteți în căutarea unui parfum ușor de purtat, cu siguranță acesta este o alegere bună. Deși, aș putea obține același efect, și un pic mai multă clasă, cu Platinum Egoiste. Sau pot să dau toți banii pe Vetiver, al lui Guerlain.