Diesel Only the Brave

Ezitam să încerc acest parfum, pentru că nu pot să trec de ridiculozitatea sticlei Diesel Only the Brave. Dar hey, m-a mâncat curiozitatea într-o zi și am zis “Pai hai să miros și acest parfum în formă de pumn”.

Detalii despre cum miroase Diesel Only the Brave:

Diesel Only the Brave În sticlă: Citrice, ceva dulce și murdar pe fundal, cu o notă masivă de cedru în prim plan. Ura, mai mult cedru.

Aplicat: Diesel Only the Brave se deschide oarecum dulce, mirosind puțin ca bomboanele de citrice. Acest caracter, de bomboane de citrice, nu durează prea mult, stadiul de mijloc fiind inundat de o notă de lemn – în particular, cedru – care îneacă orice altceva mai era prezent. Am un noroc atât de prost cu cedrul și cu anumite note lemnoase.

Diesel Only the Brave s-a simțit ca și cum chiar îmi dădea un pumn în față cu lemnul din compoziția sa. Am reușit să aștept, simțind adieri prea puternice de lemn, în timp ce lăsam parfumul să se absoarbă și să se matureze. Uscarea este mai acceptabilă, cu o ambra ușoară, caldă, de piele, atinsă cu puține mirodenii.

Extra: Diesel Only the Brave a fost o colaborare între L’Oreal și Diesel. Compunerea acestui parfum a implicat trei nasuri, Olivier Polge (Balenciaga Paris), Pierre Wargnye (Drakkar Noir) și Alienor Massanet (Tresor Sparkling).

Designul Diesel Only the Brave:

Diesel Only the Brave sticlaAm menționat sticla în deschiderea acestui articol. Diesel Only the Brave vine ambalat într-un pumn de sticlă. Cred că designul recipientului este urât, prea solid și, uneori, amuzant. Datorită formei, sticla se răstoarnă destul de ușor, așa că îmi imaginez că multe persoane își țin sticlele pe orizontală. Oricum, umorul în sticla în formă de pumn a Diesel Only the Brave nu se pierde, pentru mine și pot să chicotesc la ea și acum. Măcar nu are nici o zâna pe el.

Compoziția Diesel Only the Brave:

Familia de parfumuri: Lemnoase

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: ambră, benzoin, lemn, piele, Styrax, Galeopsis landanum
  • Note mijloc: cedru, trandafir, violetă, lavandă, coriandru, Galeopsis landanum
  • Note vârf: citrice, coriandru, mandarină, lămâie Amalfi

[/wpsm_list]

Detalii despre prețul Diesel Only the Brave și unde poate fi găsit:

Diesel Only the Brave este o apă de toaletă pentru bărbați și o găsiți online la un preț foarte bun. De exemplu, pentru Diesel Only the Brave 75 ml plătiți în jur de 180 Lei. Această apă de toaletă este disponibilă în mai multe variante –  75 ml, 125 ml, 200 ml și esantionul de 1 ml.

La un moment dat erau disponibile și variantele de 50 ml și 30 ml însă nu le-am mai văzut de ceva timp. Este un parfum ce poate fi făcut cadou mai ales că sunt și seturi pentru cadou ce contin apă de toaletă în combinație cu deostick sau deospray. Pentru mai multe detalii despre promoțiile magazinelor online puteți intra aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Din nou, cedrul mai strică încă un parfum, pentru mine. Diesel Only the Brave, un parfum masculin generic, care nu cred că este, în mod special, unic sau fascinant, probabil este purtabil pentru toată lumea, în afară de mine.