Diesel Only the Brave – Apă de Toaletă

Ezitam să încerc acest parfum, pentru că nu pot să trec de ridiculozitatea sticlei Diesel Only the Brave. Dar hey, m-a mâncat curiozitatea într-o zi și am zis “Pai hai să miros și acest parfum în formă de pumn”.

Detalii despre cum miroase Diesel Only the Brave:

În sticlă: Citrice, ceva dulce și murdar pe fundal, cu o notă masivă de cedru în prim plan. Ura, mai mult cedru.

Aplicat: Diesel Only the Brave se deschide oarecum dulce, mirosind puțin ca bomboanele de citrice. Acest caracter, de bomboane de citrice, nu durează prea mult, stadiul de mijloc fiind inundat de o notă de lemn – în particular, cedru – care îneacă orice altceva mai era prezent. Am un noroc atât de prost cu cedrul și cu anumite note lemnoase.

Only the Brave s-a simțit ca și cum chiar îmi dădea un pumn în față cu lemnul din compoziția sa. Am reușit să aștept, simțind adieri prea puternice de lemn, în timp ce lăsam parfumul să se absoarbă și să se matureze. Uscarea este mai acceptabilă, cu o ambra ușoară, caldă, de piele, atinsă cu puține mirodenii.

Extra: Diesel Only the Brave a fost o colaborare între L’Oreal și Diesel. Compunerea acestui parfum a implicat trei nasuri, Olivier Polge (Balenciaga Paris), Pierre Wargnye (Drakkar Noir) și Alienor Massanet (Tresor Sparkling).

Designul Diesel Only the Brave:

Diesel Only the Brave sticlaAm menționat sticla în deschiderea acestui articol. Diesel Only the Brave vine ambalat într-un pumn de sticlă. Cred că designul recipientului este urât, prea solid și, uneori, amuzant. Datorită formei, sticla se răstoarnă destul de ușor, așa că îmi imaginez că multe persoane își țin sticlele pe orizontală. Oricum, umorul în sticla în formă de pumn a Diesel Only the Brave nu se pierde, pentru mine și pot să chicotesc la ea și acum. Măcar nu are nici o zâna pe el.

Compoziția Diesel Only the Brave:

Familia de parfumuri: Lemnoase

  • Note bază: ambră, benzoin, lemn, piele, Styrax, Galeopsis landanum
  • Note mijloc: cedru, trandafir, violetă, lavandă, coriandru, Galeopsis landanum
  • Note vârf: citrice, coriandru, mandarină, lămâie Amalfi

Detalii despre prețul Only the Brave și unde poate fi găsit:

Diesel Only the Brave este o apă de toaletă pentru bărbați și o găsiți online la un preț foarte bun. De exemplu, pentru Diesel Only the Brave 75 ml plătiți în jur de 180 Lei. Această apă de toaletă este disponibilă în mai multe variante –  75 ml, 125 ml, 200 ml și esantionul de 1 ml.

La un moment dat erau disponibile și variantele de 50 ml și 30 ml însă nu le-am mai văzut de ceva timp. Este un parfum ce poate fi făcut cadou mai ales că sunt și seturi pentru cadou ce contin apă de toaletă în combinație cu deostick sau deospray. Pentru mai multe detalii despre promoțiile magazinelor online puteți intra aici:

  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Din nou, cedrul mai strică încă un parfum, pentru mine. Diesel Only the Brave, un parfum masculin generic, care nu cred că este, în mod special, unic sau fascinant, probabil este purtabil pentru toată lumea, în afară de mine.

Diesel Only the Brave – merită cumpărat?

Din momentul în care privești sticla parfumului, poți să-ți dai seama că Diesel’s Only the Brave încearcă să impresioneze. Sticla în formă de pumn și numele Only the Brave s-ar putea să atragă atenția publicului tânăr.

Când se gândesc la acest parfum, majoritatea oamenilor își amintesc de designul memobrabil al sticlei. Se crede că sticla gri-albastră, fumurie, în formă de pumn de bărbat imită pumnul fondatorului Diesel Renzo Rosso.

Lansat în 2009, Only the Brave a fost creat de parfumierii Alienos Massenet, Olivier Polge  și Pierre Wargnye. Olivier Polge a lucrat și la crearea parfumului Viktor and Rolf Flowerbomb, alături de Carlos Benaim și Domitille Berthier.

Diesel Only the Brave se deschide cu note de vârf de mandarină și lămâie Amalfi care se amestecă cu notele de inimă de coriandru, cedru și violet. Baza parfumului este formată din chihlimbat și piele.

Ținând cont de numele parfumului, mă așteptam ca acesta să fie foarte agresiv, așa cum este Fahrenheit Dior. Deși combinația de citrice și piele amintește de acest parfum, Brave mult mai puțin agresiv. De fapt, parfumul este surprinzător de dulce, probabil de aceea este atât de iubit de oameni.

Fiind un parfum persistent, acesta se simte destul de tare chiar și după 8 ore de la aplicare.

Cine ar trebui să folosească Only the Brave?

Acest parfum este conceput pentru adolescenți și pentru bărbații care au în jur de 20 de ani. Datorită notelor citrice, parfumul este perfect pentru lunile mai calde, cum ar fi cele de primăvară și vară. Acest parfum este destul de plăcut, așa că așteaptă-te să primești o mulțime de complimente atunci când îl porți.

Recomand să citești și despre Calvin Klein Eternity – vezi cum miroase și cât persistă parfumul.

Poți purta parfumul Only the Brave când mergi într-un club sau când participi la un eveniment la care vrei să fii în lumina reflectoarelor și să atragi atenția.

Despre Diesel

Articolele de îmbrăcăminte Diesel sunt pentru Italia ceea ce sunt articolele de îmbrăcăminte Levi’s pentru SUA. Diesel a intrat în lumea modei la mijlocul anilor ’80 și de atunci a devenit popular în întreaga lume.

Condus de Renzo Rosso, acest brand a devenit cunoscut, deoarece oameni din întreaga lume aleg să poarte hainele și parfumurile Diesel pentru că sunt tinerești.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Diesel Only the Brave – Apă de Toaletă”

Lasă un comentariu