Hugo Boss Boss Femme

Hugo Boss Boss Femme este un amalgam al parfumurilor florale proaspete pentru femei. Este asemănător Love Etc., datorită faptului că miroase ca o categorie de parfumuri fără prea multe elemente care să îl diferențieze de restul. Dar, într-un fel, poate în asta constă și succesul său.

Cum miroase Boss Femme:

În sticlă: Floral, cu un accent de fructe. Miroase puțin a trandafir, dar nota puternică de iasomie luptă pentru atenție. Miroase floral, curat și feminin. Foarte generic, dar plăcut.

Aplicat: Se deschide cu citrice ușoare și oarecum acre, intrând în acel stadiu de mijloc cu îmbinarea plăcută, aerată, dintre trandafir și iasomie. Este prezentă și o dulceață estompată în acest parfum, care îl face un pic mai feminin. Îmi place acest lucru.

Vezi

Nu este grozav. Nu este nimic ieșit din comun. Este doar plăcut. Pe măsură ce Hugo Boss Boss Femme se îndreaptă către uscare, un pic de neted iese la iveală, amestecându-se cu lămâia; pentru un moment, am crezut că miros plastic, dar uscarea este predominant lămâie ascuțită, acoperită cu un pic de lemn ușor și neted.

Hugo Boss Boss Femme este doar bun, curat, plăcut, fără alte aiureli. Cam ca săpunul – dar mai bun.

Extra: Cred că am mai menționat acest lucru, că Hugo Boss par a fi foarte buni în a menține parfumurile lor mai simple și mai puțin puternice. Și merge bine pentru ei.

Apa de toaleta Hugo Boss Femme Pentru Femei

Ar fi o zi specială dacă această casă se decide să pună pe piață ceva atât de extraordinar, încât eclipsează soarele. Dar, pentru moment, avem doar lucruri plăcute precum Hugo Boss Boss Femme și Hugo Boss Deep Red.

Designul Hugo Boss Boss Femme:

Hugo Boss Boss Femme are o sticlă interesantă, înclinată spre vârf, cu un dop care se înclină și el în jos pentru a acoperi acea porțiune. Este un model interesant, care îmi apasă pe nevoia ca totul să fie drept.

Citeste

Numele parfumului este scris pe sticlă, cu font cursiv. Sticla pe care am folosit-o avea “femme” de-al lungul adânciturii curbei și numele casei inscripționat în pulverizatorul de metal. Sticla este ușor de ținut, are o greutate bună, iar culoarea lichidului este adorabilă.

Compoziția Boss Femme:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: chihlimbar, caise, lămâi
  • Note mijloc: iasomie, trandafir bulgăresc, crin
  • Note vârf: frezie, mandarină, coacăze negre

Prețul parfumului Hugo Boss Boss Femme și unde se găsește:

Hugo Boss Boss Femme este disponibil în magazinele online la un preț foarte bun. Îl puteți găsi și sub forma unor esantioane de 5 ml, în cazul în care doriți să îl testați dar este disponibil și în sticle de 30 ml, 50 ml și 75 ml.

Parfum Hugo Boss Femme

Prețul Hugo Boss Boss Femme 75 ml este de aproximativ 180 Lei la Notino.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Hugo Boss Boss Femme”

Lasă un comentariu