Hugo Boss Deep Red – Eau de Parfum

Hugo Boss Deep Red este un parfum potrivit, din punctul meu de vedere, pentru toamnă-iarnă pentru că se simte mirosul de portocală, ghimbir și mandarină iar pe mine mă duce direct cu gândul la iarnă, sărbători, vacanță, zăpadă.

Hugo Boss nu mi-a atras niciodată atenția în parfumerii și asta s-a întâmplat, probabil, pentru că atunci când auzeam numele gândul meu era direct la parfumurile pentru bărbați.

Vezi

Parfumurile pentru femei de la Hugo Boss erau aproape invizibile, pentru mine, în magazine iar acum sunt pur și simplu îndrăgostită de parfumurile lor în special de Hugo Boss Deep Red.

Acest parfum l-am încercat fără să știu firma producătoare pentru că mi-a atras atenția sticla iar când l-am mirosit am rămas…uimită. Are un miros atât de plăcut și intens încât pentru mine este un parfum minunat.

Câteva lucruri despre Hugo Boss Deep Red:

În flacon – are un miros puțin înțepător, se simt câteva note lemnoase și nuanțe fine de vanilie. De asemenea, se simt și influențe florale, dulci și calde.

Hugo Boss Deep Red Parfum Pentru Femei

Atunci când am mirosit Hugo Boss Deep Red în sticlă mi-am adus aminte de ceai de vanilie.

Review-uri si

Aplicat parfumul este cu totul altfel. Se simte imediat dulceața vaniliei combinată cu influențele florale și parcă devine din ce în ce mai dulce. Nu este un parfum atât de dulce încât să nu poată fi purtat ci aceasta dulceață pe care Hugo Boss Deep Red o are este una foarte plăcută și ”cuminte”.

Deși se simte vanilia, citricele și notele florale Hugo Boss Deep Red este un parfum comod și ușor dându-i o personalitate aparte.

Extra: vanilia este derivată din orhidee, floare vaniliei fiind foarte asemănătoare cu cea a unei orhidei. Fructele acestei plante sunt acele păstăi pe care le găsim la supermarket și care au un mirost atât de…intens.

Designul Hugo Boss Deep Red:

Sticla parfumului Hugo Boss Deep Red este sub forma unui balon conic, cu nuanțe de negru și roșu, mate iar capacul este simplu, argintiu. Designul sticlei permite pulverizarea cu ușurință a parfumului iar capacul se scoate ușor.

Hugo Boss Deep Red Parfum Pentru Femei

Elementele de design sunt simple dar practice, eficiente și pot spune că Hugo Boss merge pe aceeași idee, în materie de design, pentru majoritatea parfumurilor pe care le produc. Fac sticle ușor de folosit, fără elemente care să incomodeze folosirea cu ușurință a produsului.

Din punctul meu de vedere, Hugo Boss Deep Red are o problemă cam mare și aceasta este legată de pulverizator. Poate acest lucru se întâmplă doar în cazul sticlei mele de Hugo Boss Deep Red dar cantitatea de parfum pulverizată este prea mare și pe lângă acestea, o parte din parfumul pulverizat este irosit.

O singură pulverizare reduce vizibil cantitatea de parfum din flacon. Mi-aș fi dorit ca mecanismul de pulverizare sa nu fie atât de generos pentru că este păcat să pierd atât de mult parfum din cauza aceasta.

Compoziția Hugo Boss Deep Red:

Hugo Boss Deep Red face parte din categoria parfumurilor Florale. Este un parfum cu o compoziție unică, îndrăzneață ceea ce îl face un parfum potrivit chiar și pentru cele mai pretențioase femei.

  • Note de vârf: clemetine, mandarină, pară, portocale roșii, coacăze negre
  • Note inimă: frezie, ghimbir, tuberoză, semințe de hibiscus
  • Note de bază: cedru, vanilie, mosc, lemn de santal

Concluzii Hugo Boss Deep Red:

Parfumul Hugo Boss Deep Red este, pentru mine și sper că și pentru voi va fi la fel, un parfum minunat, cu adevărat efervescent. Deep Red creează o stare unică, îmi dă energie și încredere.

Deși este un parfum dulce, unde se simte intens vanilia, mirosul citricelor și nuanțele lemnoase asta nu îl împiedică a fi un parfum elegant, senzual și feminin. Hugo Boss Deep Red se joacă cu simțurile și imaginația noastră iar acesta este un lucru bun.

Cât costă Hugo Boss Deep Red? Unde îl putem găsi?

Prețul parfumului Hugo Boss Deep Red variază în funcție de magazinul ce în comercializează și în funcție de cantitate.

Hugo Boss Deep Red Parfum Pentru Femei

Prețul pornește de la 100 de lei pentru 30 ml și poate să ajungă până la 200 – 250 de lei pentru 90 ml. Este un preț mai mult decât rezonabil pentru calitatea oferită de Deep Red. Puteți vedea ofertele următoarelor magazine:

Notă:Dacă doriți să vă completați setul Hugo Boss Deep Red aveți la dispoziție și lotiune de corp sau gel de duș. Apropo, lotiunea de corp este fabuloasă, miroase intens, hidratează bine pielea și nu incarcă deloc pielea. Recomand cu mare drag!

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu