Hugo Boss Dark Blue

Dark Blue, lansat de Hugo Boss în 1999 face parte din categoria parfumurilor oriental-picante. Acest parfum a fost creat de celebrii parfumieri Beatrice Piquet și Alain Astori. Pe site-ul oficial, Dark Blue este descris ca iin un parfum special, sexy și provocator, destinat bărbaților care doresc să experimenteze.

Chiar de la prima pulverizare se poate simți caracterul elegant și totodată subtil al parfumului. Acesta se deschide cu un mix de ghimbir, grapefruit și lime. Acest amestec conferă o senzație răcoritoare imediat ce ajunge pe pielea purtătorului.

Parfumul începe să se dezvolte învăluindu-și purtătorul într-un mix de nucșoară, salvie și mușcată. Practic, acum este momentul în care parfumul își demonstrează caracterul olfactiv unic.

După ceva timp, parfumul se usucă și se poate simți vanilia a cărui miros este temperat de notele de lemn și patchouli.

Despre Hugo Boss Dark Blue

Esența Hugo Boss Dark Blue este închisă într-o sticlă de forma unui shaker, proiectată de Peter Schmidt. Acesta s-a inspirat din conceptele lui German Fashion House care produce articole de forma lucrurilor pe care le folosește zilnic. Recipientul cu fundal albastru, transparent este inscripționată cu numele bradului, pe un fond roșiatic.

Acest parfum scoate în față latura întunecată a individului, dar și energia care ajunge la un nivel maxim într-un anumit moment al zilei. Dark Blue are o compoziție seducătoare și este perfect pentru bărbații moderni care vor să iasă în evidență.Hugo Boss Dark Blue parfum pentru barbatiPrima dată când pulverizezi parfumul pe piele poți simți combinația încântătoare de lămâie, grapefruit, ghimbir și portocală. Totuși, acest amestec nu se va simți prea mult, deoarece va intra în scenă mirosul obținut prin amestecul armonios de lemn de trandafir, salvie, majon, chiparos și mușcată.

După aproximativ jumătate de oră se poate simți adevărata mireasmă a parfumului. Acum purtătorul poate simpli mirosul de cedru, patchouli, vetiver și benzoină.

Beatrice Piquet, unul dintre cei doi parfumieri care au creat Hugo Boss Dark Blue au colaborat și cu alte branduri precum Burberry, David & Victoria Beckham sau Bvlgari. De asemenea, și Alain Astori a lucrat cu case de renume, precum Lancome ori Davidoff.

Compania Hugo Boss a fost înființată în 1923, iar de-a lungul timpului a vândut parfumuri în peste 100 de țări. În general, proprietarul acestei companii s-a axat pe publicul tânăr și a adunat în jurul lui doar oameni care știu să creeze parfumuri de calitate.

Dark Blue păreri pro și contra

Pro:

  • Poate fi purtat în orice anotimp;
  • Recipientul are un design modern și minimalist;
  • Este atât de rafinat, încât poate fi purtat chiar și la un eveniment formal.

Contra:

  • Are o performanță peste medie, dar nu își menține vitalitatea pe măsură ce timpul trece.

Paco Rabanne Invictus Legend este un parfum captivant pentru bărbați – citește mai multe despre compoziția sa.Hugo Boss Dark Blue parfum de barbati

Hugo Boss Dark Blue – concluzie

Transparentă într-o anumită măsură, sticla acestui parfum seamănă cu un pahar modern și sofisticat. În partea de sus este decorată cu un capac argintiu ce completează perfect culoarea se bluemarin.

Când este pulverizat pe piele, parfumul are un miros foarte puternic, dar după ceva timp se temperează. Deși este prezentat ca fiind un parfum de seară, Dark Blue poate fi folosit și pe timpul zilei.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu