Guerlain Legendary Collection – parfumuri pentru femei

Guerlain Legendary Collection este compus dintr-o serie de parfumuri impresionante, create de 5 generații de parfumieri. Aceste parfumuri mitice compun o bibliotecă olfactivă unică.

Sticla iconică a parfumurilor este proiectată de Georges Chevalier. Dopul avangardist, sub forma unei inimi scobite, evocă romantismul delicat al acestei colecții de parfumuri.

În Guerlain Legendary Collection sunt incluse următoarele parfumuri:

Guerlain Insolence

Insolence reprezintă o eleganță ironică, o liniște amuzantă, o grație neglijentă. Creat în 2006, Insolence simbolizează femeia liberă și îndrăzneață. O creație florală și fructată care este construită în jurul unei supradoze de note de violete, floare de portocal și fructe de pădure.

Insolence este un amestec floral-fructat surprinzător și îndrăzneț.

L’Instant de Guerlain

L’Instant de Guerlain este un parfum intim și senzual. Poate fi purtat în unul dintre acele momente unice pe care un bărbat le trăiește alături de o femeie. Este un parfum creat din iasomie, ylang-ylang și chihlimbar.

Notele se îmbină perfect și creează un parfum senzațional, strălucitor.

L’Instant Magic

L’Instant Magic te trimite într-o lume de vis. Cu aroma sa unică, acest parfum te invită să-ți vezi visele cu ochii. Îți dă forța de a lupta pentru visurile tale. L’Instant Magic este un parfum ușor, fresh și senzual.

Parfumul se deschide cu aroma de bergamotă, apoi dezvăluie notele de trandafir și frezie. După ce parfumul se usucă se poate simți lemnul de migdal.

Champs Elysees

Champs Elysees este un parfum floral, vesel. Coacăzele negre se combină perfect cu florile de migdale. Notele de mijloc ale parfumului sunt florile de mimoză, iar notele de bază sunt semințele de hibiscus și lemn de migdal.

Acest parfum floral vesel este un omagiu adus Orașului Luminii.

Guerlain Samsara

Samsara este un elixir al seducției, potrivit pentru femeile care și-au găsit echilibrul. Este un parfum lemnos oriental, fascinant și îmbătător. În compoziția parfumului au fost adăugate flori de iasomine, ylang-ylang, lemn de santal, iris, boabe de tonka și vanilie.

Guerlain Mitsouko

Jacques Guerlain și-a denumit parfumul Mitsouko după numele eroinei din romanul La Bataille. Mitsouko, o frumoasă japoneză căsătorită iubește în secret un ofițer britanic. În 1905, izbucnește războiul ruso-japonez. Mitsouko așteaptă cu demnitate rezultatul bătăliei.

Jacques Guerlain a avut ideea de a combina chiparosul cu o notă de piersică, conferind acestui parfum un miros deosebit. Mitsouko este un parfum misterior, dar echilibrat.

Jardins de Bagatelle

Jardins de Bagatelle este un parfum potrivit pentru femeile care se parfumeaă întotdeauna pentru a fi mai seducătoare. Acest parfum este compus din flori albe, soiuri de trandafiri, zambile și narcise și este destinat celor care iubesc natural.

Jardins de Bagatelle este un parfum floral, senzual, vesel și captivant.

Gurlain L’Heure Bleue

L’Heure Bleue este o creație emblematică a lui Maison Guerlain. Parfumierul sărbătorește prin acest parfum momentul în care soarele dispare de pe cer, iar noaptea se instalează.

L’Heure Bleue este un parfum floral oriental, atrăgător și captivant. Notele de vârf ale parfumului te intoxică cu mirosul de anason și bergamotă. Notele de inimă exprimate prin garoafe și neroli exprină o senzualitate delicată.

După ce parfumul se usucă, se pot simți notele de iris, violete, benzoin și boabe de tonka.

Guerlain Idylle

Idylle este un parfum floral vesel, senzual și atemporal. Idylle se deschide cu un buchet proaspăt de flori compus din crin, bujor, frezie și liliac alb. Iasomia și trandafirii sunt notele de mijloc ale parfumului. Notele de bază includ paciuli și mosc alb.

Guerlain Liu

Liu este un parfum floral aldehidic, feminin și atemporal. Acest poem olfactiv în care aldehidele joacă unul dintre cele mai impresionante roluri, este creat pentru Liu, o eroină frumoasă.

Guerlain L’Initial

L’Initial este un un parfum ce te invită să pășești în necunoscut. Este un parfum floral, delicat și îndrăzneț. Inima parfumului înfloreșe în jurul unui trandafir turcesc și a unui iris. Baza sa delicată te îmbată cu aroma de caramel, boabe tonka și vanilie.

Guerlain Vol de Nuit Extract

Vol de Nuit Extract este un omagiu adus lui Anotine de Sain-Exupery. Acest parfum misterios nu poate fi copiat de nimeni. Conține ingrediente precum narcise, violete, garoafe, trandafir, iasomie.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu