Guerlain Champs-Elysees 1996 – Apă de toaletă

Champs-Elysees 1996 este un parfum care cu siguranță va atrage atenția celor din jur pentru că este un parfum puternic, persistent dar elegant și feminin. Sticla este una drăguță și practică și cu siguranță vă veți îndrăgosti de el.

Guerlain Champs-Elysees 1996 nu trebuie să fie confundat cu clasicul Parfum des Champs-Elysees din 1904, una din creațiile controversate Guerlain. Există oameni care-l iubesc și oameni cărora nu le place.

Probabil cei care nu iubesc Guerlain Champs-Elysees 1996 nu înțeleg de ce deși a durat atât până când Champs-Elysees 1904 a reapărut, Guerlain a revenit cu ceva complet diferit.

Câteva lucruri despre Guerlain Champs-Elysees 1996:

Champs-Elysees 1996În sticlă: Are un miros ascuțit dar în același timp dulce. Se simt notele florale în fundal, dar acestea nu sunt notele de bază ale Guerlain Champs-Elysees 1996. Este un parfum curat, ușor dulce, se simte puțin mirosul de vanilie și influențele florale.

Aplicat: Influențele florale se simt bine dar mirosul migdalelor este la fel de puternic. Nu știu de ce, dar Champs-Elysees 1996 mă duce puțin cu gândul la săpunul cu migdale. Acest amestec de flori cu migdale îl asociez cu o cadă cu apă și multăăăă spumă cu multe petale de flori. Un lucru pe care l-am observat este că atunci când este aplicat, mirosul acesta de migdală se accentuează dar nu este supărător.

Extra: Champs-Elysees 1904 ar fi avut ca note: bergamotă, iris, violete, trandafir, piele și estențe lemnoase. Încerc să îmi imaginez cum miroase Champs-Elysees 1904 dar rămân doar cu imaginația :)). Sticla originală pentru varianta din 1904 a avut un design frumos, plăcut pe care îl putem asocia cu o țestoasă.

Este destul de rău că versiunea nouă pentru Champs-Elysees 1904 este una cu probleme dar pe lângă asta, o refacere a unei ediții vechi a unui parfum este destul de rară. Prețul pentru ediția nouă a Champs-Elysees 1904 este de…numai…14.000 $. Sincer mi-aș dori măcar să pot mirosi acel parfum…dacă nu să am doar o picătură 😀

Depre designul Champs-Elysees 1996:

Champs-Elysees 1996 sticlaChamps-Elysees 1996 este îmbuteliat într-o sticlă plăcută, mai degrabă geometrică. Baza sticlei este pătrățoasă ceea ce o face mai stabilă dar este mai îngustă decât partea superioară.

Mi se pare un design interesant și deși are aceste forme colțuroase, sticla este practică și nu incomodează deloc atunci când vrei să folosesti parfumul. Capacul este din plastic transparent iar pulverizatorul funcționează bine.

Compoziție Champs-Elysees 1996:

Champs-Elysees 1996 face parte din categoria parfumurilor Fresh-Florale ceea ce în face un parfum minunat, elegant, rafinat și extrem de feminin. Champs-Elysees 1996 te captivează pur și simplu.

  • Note de bază: cedru, benzoin, lemn de santal, vanilie și migdal
  • Note inimă: floare de migdale, lăcrămioare, trandafir, hibiscus, mimoză, crin, bujor
  • Note vârf: violetă, piersică, migdale, coacăze negre, pepene galben și anason

Concluzii Champs-Elysees 1996:

Parfumul Champs-Elysees 1996 de la Guerlain este minunat, moder, elegant, dulce dar în același timp foarte fresh iar pentru mine este ultra-feminin. Mi-ar place să îl aprecieze mai multe persoane pentru că merită. Este adevărat că mirosul de migdală nu este pe placul tuturor însă combinat cu note florale și mirosul fresh al fructelor este perfect. Mă întreb dacă acest parfum era produs sub un alt nume, era oare la fel de criticat?

Unde se găsește Champs-Elysees 1996? Cât costă acest parfum?

Parfumul Champs-Elysees 1996 se găsește atât în mediul online cât și în parfumeriile din mall-uri. Prețul acestuia variază în funcție de gramaj, de ofertele curente și de magazinul care îl comercializează. Pentru varianta de 75 ml prețul poate ajunge la 300 de lei iar cea de 30 ml 170 lei. Puteți verifica prețurile și ofertele magazinelor aici:

Info:Ce îmi place cel mai mult la acest parfum este faptul că îi poți simți toate ingredientele, treptat. Se simt la început notele fresh de fructe iar mai apoi mirosul devine unul floral și putem distinge mirosul trandafirilor și bujorilor. Mirosul dulce al vaniliei și al lemnului dulce persistă mult timp pe piele.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu