Guerlain L’Instant – Apă de parfum pentru femei

Guerlain L’Instant, când a venit vorba să găsesc și să cumpăr acest produs, este una dintre acele anomalii care îmi dau dureri de cap.

Eventual, după ce l-am căutat luni întregi fără succes, am renunțat și am plătit prețul integral pentru o sticlă. A fost destul de ridicol că, un parfum atât de cunoscut și recent, a fost de negăsit sau nu a fost în stoc oriunde m-aș fi uitat.

Pot vedea de ce unii fani Guerlain iubesc L’Instant. Pentru început, nu este acel amestec temut de fructe și flori într-o sticlă. Doamne ferește.

Câteva informații despre L’Instant:

În sticlă: Miere dulce, bogată, cu un fundal rășinos. Este aproape gurmand, dar notele florale îl împiedică să ajungă în acel punct.

Magnolia îi împrumută un pic din caracterul prăfos, pentru a preveni mierea și chihlimbarul să se transforme într-un parfum din cremă de miere, care, pentru mine, ar încadra acest produs în teritoriul gurmand.

Aplicat: Mierea este amplficată imediat, împreună cu acele note ascuțite de citrice. Câteva momente mai târziu, magnoliile creează un parfum floral fin, îndulcit. Aspectul floral lucrează foarte bine cu notele dulci.

Guerlain L'Instant Apa de Parfum Femei

Pe măsură ce magnolia se estompează și chihlimbarul devine mai puternic, observ din ce în ce mai puțin praf. Din nou, Guerlain L’Instant se află la linia gurmandului, pe măsură ce se încălzește de la explozia inițială de citrice. La final, Guerlain L’Instant iese din scenă mirosind a chihlimbar cald, dulce, auriu.

Extra: Rășinile și notele rășinoase pot include chihlimbar, labdanum, ambră, tămâie, smirnă, benzoina, etc.

Designul Apei de Parfum L’Instant:

Un recipient cu niște colțuri bine rotunjite, din sticlă ușor mov, care permite să se vadă lichidul de culoarea chihlimbarului.

Citeste despre cunoscutul Guerlain L’Heure Bleue si vezi la care te vei decide in final.

Capacul are o greutate bună, spre deosebire de capacele de plastic fragile, slabe ale celorlalte Guerlain pe care le am. Mi-aș dori să aleagă acest dop dens mai des. Arată mai bine, se simte mai bine și aduce o clasă mai ridicată produsului.

Compoziția Guerlain L’Instant:

Familia de parfumuri: Orientale

  • Note vârf: mandarină, măr roșu, bergamotă
  • Note inimă: iris, magnolie, iasomie, Ylang-Ylang
  • Note bază: miere, vanilie, mosc, benzoin, chihlimbar

Cât costă Guerlain L’Instant? Unde putem găsi acest parfum?

Prețul Guerlain L’Instant este influențat de cantitatea acestuia dar și de magazinul ce îl comercializează și ofertele acestuia.

Guerlain L'Instant Apa de Parfum

Pe lânga aceasta Apă de Parfum Guerlain L’Instant vă puteți bucura și de Apa de Toaletă Guerlain L’Instant sau laptele de corp din aceeași gamă. Mai multe detalii despre preț și oferte puteți vedea aici:

Info: A fost puțin dificil să aleg în ce direcție să o iau cu parfumul Guerlain L’Instant. Pentru mine, produsul este foarte aproape de a fi gurmand, deși conține doar o singură notă gurmandă. Dacă chihlimbarul ar fi fost vanilie, această alegere n-ar fi fost atât de dificilă. Atenție la parfumurile contrafăcute!

Într-un final, am mers pe variantă cea mai sigură, deoarece Guerlain L’Instant are acel chihlimbar necesar, împreună cu acea bază aurie groasă, rășinoasă, care îl plasează in categoria parfumurilor orientale, deși nu prea ar intra complet nici în acest grup.

Vedeți, când oamenii spun “oriental”, mă gândesc la rășini și note închise de mosc. Dar nu este nici urmă de mosc în Guerlain L’Instant. Totuși, nu îmi place sa mă chinui pentru ceva care, în fond, este părerea mea, așa că rămâne oriental.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu