Guerlain My Insolence – Apă de Toaletă

Se pare că familia Insolence îi face dreptate numelui, sau ceva, deoarece toată lumea pare să aibă opinii diferite despre fiecare dintre ele. Guerlain My Insolence este fiica mai puțin confuză a Insolence. Știe că este tipică, publicizată în masă, un pic confuză și deloc specială. Și este mulțumită cu acest fapt.

Despre parfumul pentru femei Guerlain My Insolence:

Guerlain My Insolence În sticlă: Zmeură fructoasă, dulce, ca notă de top, cu o iasomie tipică ieșind din regiunile de mijloc are lumii parfumurilor. Guerlain My Insolence, spre deosebire de original, este clar definit ca un parfum floral de fructe, care ar putea să miroasă ca orice alt produs aflat pe piață. Așa că măcar vă garantează că miroase plăcut.

Aplicat: Zmeură dulce și fructoasă, cu o notă de migdale aruncată în amestec, pentru a-i conferi mai multă dulceață și un pic mai puțină aromă de nuci. Detectez și o intrare din timp a patchouliului, care îi conferă un caracter ascuțit, clar lui Guerlain My Insolence.

Vine și iasomia după deschidere, pentru a aduce o margine florală albă, pe măsură ce parfumul se așează în zmeură plăcută, cu note de migdale aproape gurmande. Uscarea este la fel de plăcută, cu o atingere a patchouliului mai complexă decât te-ai fi așteptat, care curăță amestecul și îi conferă un caracter amar, în timp ce vanilia cremoasă, estompată țâșnește din Guerlain My Insolence.

Extra: Nu pot să spun nimic pentru și împotriva My Insolence, cu excepția faptului că este purtabil, neofensiv și oarecum tipic. Nu este ceea ce am așteptat de la casa care a lansat Jicky și Mistouko.

Dar, chiar și Guerlain au recunoscut că au trebuit să atragă consumatori mai tineri, iar My Insolence face acest lucru la fel de mult că orice alt parfum modern. Doar mă întreb dacă acest grup de consumatori îl poartă.

Designul Guerlain My Insolence:

Guerlain My Insolence sticlaMy Insolence este ambalat într-un mod asemănător cu Insolence. Adică, este greu de ținut interesant de privit, ca o floare într-un ghiveci. Măcar am primit acel concept de floare în ghiveci de la acest parfum.

Compoziția Guerlain My Insolence:

Familia de parfumuri: Fructate

  • Note vârf: citrice, zmeură
  • Note inimă: migdale, iasomie
  • Note bază: tonka, patchouli, vanilie

Despre prețul Guerlain My Insolence și unde poate fi găsit:

Parfumul pentru femei Guerlain My Insolence poate fi găsit în parfumeriile din mall-uri dar și în unele magazine online. Prețul acestui parfum pornește de la 150 Lei pentru 30 ml. În funcție de ofertele magazinelor și de cantitatea produsului, prețul acestuia este diferit. Puteți consulta promoțiile și prețurile actuale aici:

  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Sunt oarecum dezamăgită că nu prea m-am înțeles cu Insolence, dar Guerlain My Insolence este un concurent destul de plăcut, aproape gurmand cu acel tratament de vanilie și migdale. Dacă ați încercat Insolence în căutarea unui Guerlain mai tânăr și nu v-a plăcut, acordați-i o șansă lui My Insolence.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu