Cele mai bune parfumuri Dior Poison – care persistă mai mult?

Parfumurile Poison ocupă primele locuri ale listei atunci când vine vorba de ceel mai populare parfumuri achiziționate de femei. Femeile care folosesc parfumuri Dior Poison sunt puternice, rafinate și nu se feresc să-și etaleze feminitatea și sexualitatea.

Cele mai bune parfumuri Dior Poison

Să aruncăm o pivire asupra celor mai bune 5 parfumuri Dior Poison.

Poison Girl

Posion Girl este un parfum lansat în 2016. Din momentul în care a fost lansat, acest parfum a devenit preferatul multor femei. Parfumul prezintă o notă de portocală amară amestecată ușor cu note de trandafir de Grasse și Damasc.

Vezi

Aceste note se amestecă frumos cu notele mai subtile de vanilie, migdale, lemn de santal și boabe de tonka. Poison Girl este un parfum senzual pe care multe femei adoră să-l poarte.

Parfumuri Dior Poison

Femeile pot purta acest parfum la întâlnirile romantice, dar și la ieșirile de seară cu fetele. Este excelent pentru uzura zilnică și nu este deloc copleșitor. Vanilia și lemnul de santal sunt note mai subtile care fac ca acest parfum să fie ideal și pentru locul de muncă.

Poison

Primul parfum Poison lansat în 1985 este Poison Dior. Christian Dior Poison a devenit, de atunci, parfumul semnătură pentru femeile sofisticate și de înaltă clasă din lumea modernă. Parfumul prezintă note de chihlimbar, fructe de pădure, miere și portocale și este ideal pentru serile romantice.

Citeste

Parfumul originar Poison nu este doar un parfum romantic de seară, ci și un parfum de zi deoarece conține note fructate. Portocala și fructele de pădure au arome puternice, așa că Poison Dior este excelent și pentru ocaziile importante.

Recomand să citești și despre apa de parfum Miss Dior Cherie – este atât de dulce, încât îți vine să-l mănânci, deci nu trebuie să-l ratezi dacă îți plac parfumurile dulci.

Pure Poison

Parfumul Pure Poison a fost lansat pentru prima dată în 2004 de Christian Dior. Pure Poison este potrivit pentru femeile care se bucură de un parfum mai subtil și dulce, deoarece amestecă iasomia, portocala și gardenia cu nuanțe subtile de chihlimbar, lemn de santal și mosc.

Dior Pure Poison

Fie că ieși cu prietenii sau cu persoana iubită la o cină romantică, Pure Poison te va face să te simți sexy și atrăgătoare. Acest parfum este versatil, la fel ca multe alte parfumuri Poison. Notele fructate amestecate cu lemn de santal îl fac un parfum subtil, potrivit pentru orice ocazie.

Hypnotic Poison

Hypnotic Poison este un parfum pe care fiecare femeie ar trebui să-l încerce. Este seducător și ispititor, fiind perfect pentru o noapte romantică. Acest parfum prezintă note de migdale, iasomie și chimion, fiind foarte atrăgător.

Migdalele și iasomie se amestecă făcând din Hypnotic Poison un parfum de seară minunat.

Midnight Poison

Midnight Poison este unul dintre cele mai seducătoare și atrăgătoare parfumuri ale brandului Christian Dior Poison. Acest parfum lansat în 2008 are arome puternice de caramel și vanilie. Midnight Poison este cel mai puternic parfum Poison. Dacă ești în căutarea unui parfum care să te ajute să faci o impresie bună, alege-l pe acesta.

Despre Christian Dior

În jurul anilor ’80, Christian Dior avea vânzări mari în Europa, fiind unul dintre cei mai buni furnizori de parfumuri și produse cosmetice din zonă.

Unul dintre parfumurile mele preferate este Dior J’adore – un parfum floral, dulce, care poate fi purtat de femeile de toate vârsteșe.

Cu toate acestea, piața americană s-a dovedit a fi puțin mai greu de cucerit, iar Dior s-a clasat pe locul 20 în topul brandurilor de produse cosmetice.

Pentru a ocupa primele locuri în întreaga lume, președintele Dior, Maurice Roger, a decis să creeze un nou parfum cu care să-i cucerească pe americani. Dior dorea să creeze un parfum care să vorbească publicului așa că a testat peste 800 de parfumuri diferite și a selectat unul creat de Edouard Flechier.

Parfumuri Dior Poison real vs fake

Acest parfum clasic, Poison Dior, a inclus note de santal, fructe de pădure, portocală, iasomie, vanilie, lemn de trandafir, mosc și multe altele.

Din 1985 de când a fost lansat primul parfum Poison Dior, numele acestui brand a devenit foarte cunoscut.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu