Parfumuri Kilian

Kilian este un brand francez, creat de nepotul fondatorului casei de modă Louis Vuitton Moet Hennesy (LVMH), Kilian Hennessy. Deși face parte dintr-o familie ce se ocupă cu producția de cognac, Kilian a dorit să se concentreze pe esențe. El și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri în momentul în care a făcut o teză pentru facultate și a fost nevoit să studieze semantica esențelor.

Până să creeze linia de parfumuri Kilian, acesta a lucrat ca ucenic pentru multe branduri de top, inclusiv pentru Armani și Versace. Abia în anul 2007, Kilian a reușit să-și lanseze propriul parfum.

De-a lungul timpului, Kilian a lansat 51 de opere olfactive, create de parfumier celebri, precum Calice Becker, Alberto Morillas și Sidonie Lancesseur.

Cele mai populare parfumuri Kilian

Back to Black

Creat de parfumierul Calice Becker, Back to Black este un parfum citric-condimentat cu note de șofran, cardamom, coriandru, vanilie, ambra, boabe de tonka și bezoină.

IntoxicatedIntoxicated Kilian parfumNumele parfumului se datorează pudrei de cacao care este prea copleșitoare. Lista de ingrediente folosite la crearea esenței Intoxicated include, de asemenea, cardamom nucșoară și scorțișoară. Intoxicated se găsește în magazinele de parfumuri de lux din anul 2014.

Love Don’t Be ShyLove dont be shy kilian parfumAcesta este unul dintre cele mai dulci parfumuri create de Calice Becker. Notele de civeta, coriandru și labdanum scot și mai mult în evidență mirosul apetisant al caramelului și al buchetului de flori compus din trandafir, iris, iasomie și caprifoi. Love Don’t Be Shy este un parfum potrivit pentru cei îndrăzneți, care nu se feresc să poarte un parfum dulce.

Amber Oud

Acest parfum din colecția Arabian Night conține note de ambra, chihlimbar, vanilie, foi de dafin și cedru. Calice Becker, creatorul parfumului a ales o variantă de ambra mai aromată transformând astfel parfumul într-o călătorie multiculturală.

Oferte speciale la parfumurile By Kilian

By Kilian Rose Oud este un parfum unisex pe care femeile și bărbații îl adoră – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.

Cruel Intentions

Acest parfum unic, lansat în anul 2007, conține esență de oud și rășină. Este un parfum unisex, deoarece îmbină petalele de flori, cu notele de papirus. Astfel, reușește să încânte simțurile bărbaților dar, în același timp, le cucerește și pe femei.

Prelude To Love

Acest parfum care se vinde la un preț destul de ridicat, te cucerește prin aroma sa de citrice. A fost lansat în septembrie 2008, iar de atunci a câștigat inimile multora, deoarece combină perfect notele de frezie, trandafir și neroli.

Good Girl Gone Badkilian parfumuriTe vei îndrăgosti de acest parfum chiar de la prima pulverizare. Inima parfumului este formată din note de iasomie, narcisă și tuberoză și reușește să cucerească pe oricine cu mirosul să deosebit.

Aici gasesti parfumul Good Girl Gone Bad

Beyond Love By Kilian – o apă de parfum încântătoare ce face parte din categoria parfumurilor florale.

Love and Tears

Acest parfum este diferit de celelalte esențe ale lui Kilian, deoarece conține ingrediente floral-aromatice. datorită acordurilor sale de lavandă, petitgrain și galbanul, parfumul te cucerește de la prima pulverizare. Cei care iubesc vetiverul, cedrul și tutunul se vor îndrăgosti de aroma finală a acestui parfum.

Moonlight in HeavenMoonlight in Heaven parfumCalice Becker a reușit să creeze în anul 2016 un parfum cu un miros plăcut de mango, care te face să te simți ca în paradis. Acest fruct se combină perfect cu nuca de cocos și vetiver. Moonlight in Heaven poate fi purtat atât de femei, cât și de bărbați, deoarece este un parfum unisx.

Sweet Redemption

Acest parfum creat din 6 ingrediente amestecă notele de mirth, benzoină și opoponax cu acordurile de vanilie și tămâie. Când parfumul începe să se usuce pe piele, se poate simți aroma plăcută de floare de portocal.

Lasă un comentariu