Beyond Love By Kilian – Eau de Parfum

Verdele pare a fi culoarea de bază, când vine vorba de Beyond Love By Kilian. Parfumul constă în note de chiparos blânde, ascuțite, care, la suprafață, par a fi un amestec simplu de chiparos verde, balansat de accente florale ușoare. La o privire mai atentă, parfumul are ceva mai multă profunzime și încărcare.

Informații despre Beyond Love  – parfum pentru femei:

În sticlă: Verde, pur și floral. Are efectul mușcăturii aceleia netede a chiparosului, asupra nasului meu, cu o aură de parfum verde definitivă, care mă duce cu gândul la flori verzi și albe, la frunze amare și ploaie.

Ceva puțin moscat se ascunde pe fundalul parfumului, cred că împreună cu legendă ambra gri, care își scoate capul sau de balenă pentru a îndulci și a adaugă complexitate petalelor verzi, plăcute ale chiparosului, ale Beyond Love By Kilian.

Vezi

Aplicat: Cu un efect imediat al chiparosului, un întreg buchet înflorind încă de la aplicare, cu acea notă verde amară, care rezistă pentru câteva minute, apoi parfumul Beyond Love By Kilian se dizolvă într-o dulceața indusă de ambra gri.

Am pierdut orice nucă de cocos care ar fi fost prezentă în sticlă, iar tot ceea ce simt acum este chiparos, cu o adiere lină, aici și acolo, de iasomie.

Această experiență este destul de interesantă, chiparosul din Beyond Love By Kilian încercând să mă convingă că este un fel nou de chiparos, născut din ficțiune, cu o treaptă deasupra celorlalți, iar dacă este înțeles greșit, își va devora inamicii înainte să moară la sfârșitul zilei.

Extra: By Killian este o colecție de parfumuri lansată de nepotul fondatorului LVMH (Moët Hennessy – Louis Vuitton), Kilian Hennessy. LVMH este renumit pentru produsele sale de lux.

Designul Beyond Love By Kilian:

Deoarece nu am o sticlă din acest parfum, nu pot să dau detalii în privința texturii sale. Cu toate acestea, pot să spun că Beyond Love By Kilian nu au evitat nici o cheltuială pentru a se asigura că ambalajul este de prima calitate.

Beyond Love By Kilian Parfum Femei

Pentru cât costă ($250USD pentru o sticlă de 50ml de Beyond Love By Kilian), o mare parte din bani sunt, cu siguranță, alocați ambalajului.

Pot să observ cutii închise la culoare, modele sculptate pe marginile sticlei, mânere care arată mai complex decât orice mâner are dreptul să fie. Aceste lucruri încearcă din răsputeri să te facă să simți că cei aproximativ 1000 Lei cheltuiți nu au fost în zadar.

Compoziția Beyond Love By Kilian:

Familia de parfumuri: Florale

Note: Nucă de cocos, chiparos, iasomie, ambră, mosc.

Unde putem găsi Beyond Love By Kilian? Cât costă parfumul Beyond Love By Kilian?

Parfumul pentru femei Beyond Love By Kilian poate fi găsit în magazinele online însă nu știu dacă acesta este disponibil și în parfumerii. Prețul acestuia variază în funcție de magazin și promoțiile oferite de acesta. Pentru un Beyond Love By Kilian de 50 ml prețul ajunge la aproximativ 1000 Lei.

Info: Cu toate acestea, Beyond Love By Kilian s-a estompat într-un timp record de două ore, fiind cel mai scurt timp de purtare dintre toate parfumurile pe care le-am încercat vreodată. Deși, poate acest lucru este datorat faptului că am avut doar un eșantion.

Totuși, pentru cât costă, am îndoieli să cumpăr o sticlă întreagă, dacă nu sunt sigur că primesc cei 1000 Lei de longevitate. Din nou, acest fapt s-ar putea să fie și din vina eșantionului, iar parfumul în sticlă poate avea o durată excelentă.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu