Kilian Rolling In Love

Kilian Rolling In Love este un parfum unisex, potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați. Pentru a crea acest parfum, Kilian a colaborat cu celebrul parfumier Pascal Gaurin.  Rolling In Love reprezintă romantismul unei relații de dragoste. Această esență este descrisă ca fiind „un cocon intim care creează dependență”.

Pascal Gaurin a mai lucrat și la alte parfumuri pentru branduri de renume precum Calvin Klein Crave, CK2, Givenchy Oblique Play, Boss The Scent Intense și Hugo Boss Boss The Scent. Toate esențele pe care le-a creat el sunt fine și au cucerit de îndată inimile publicului.

Despre Kilian Rolling In Love

Parfumul Kilian Rolling In Love neîndulcit, cremos, se deschide cu acorduri de lapte de migdale, iar ușor ușor începe să semene cu un ulei de corp fin. După câteva ore, se simte ca și cum te-ai fi dat cu cremă de iris pe piele. Irisul este o notă pudrată, foarte plăcută, potrivită pentru o noapte încântătoare.

Rolling In Love te face să te simți atât de îndrăgostit de parcă ți-ar fi intrat sub piele. Mirosul de frezie oferă o senzație de fericire absolută și acaparează întregul tablou. După ce parfumul se usucă pe piele, intră în scenă nota de tuberoză. Apoi, pe măsură ce timpul trece, apare mirosul dulce de vanilie, boabe de tonka și mosc.Kilian Rolling In Love parfumUn alt parfum unisex foarte apreciat este Tom Ford Ombre Leather – vezi cum miroase și câte ore persistă pe piele.

Rolling In Love – păreri pro și contra

Pro:

  • Se simte un miros intens de migdale
  • Are note fine de mosc

Contra:

  • Unii consideră că este un parfum mai feminin decât unisex

Dacă acest parfum ți-a atras atenția și vrei să-l cumperi, îți recomand să-l testezi mai întâi. Mergi într-un magazin de specialitate, pulverizează parfumul pe pielea ta și vezi cum se comportă. Dacă îți place cum miroase și cât persistă, atunci îl poți cumpăra fie dintr-un magazin fizic, fie dintr-unul online.

Kilian Rolling In Love – concluzie

Colaborând cu Pascal Gaurin, Kilian a reușit să lanseze un parfum cu totul nou. El și-a dorit să aducă pe piață un parfum alb, clar, cu diferite texturi. Notele de parfum includ boabe de tonka, lapte de migdale, frezie, mosc, iris și ambrette.

Kilian Rolling In Love vorbește despre dragostea supremă dintre două persoane capabile să facă orice una pentru alta. Pentru Kilian iubirea este precum un roller coaster. Acest elixir îmbătător face parte din categoria parfumurilor narcotice.  Lansat în 2019, parfumul poate fi purtat atât la o ținută casual, cât și la una elegantă.Kilian Rolling In Love unisexRecomand să citești despre Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 să vezi dacă este pe placul tău.

Purtând Rolling In Love, atât femeile, cât și bărbații vor atrage privirile celorlalți. Atingând inima celuilalt cu un parfum atât de încântător, vei reuși să-l ții lângă tine pentru tot restul vieții. Deodată orgoliul dispare, iar micile conflicte se rezolvă de la sine.

Acest parfum îmbătător se strecoară cu ușurință în una dintre familiile olfactive pe care le preferă directorul creativ Kilian, și anume familia de parfumuri narcotice. Dacă ești o persoană care vrea să iasă în evidență și să întoarcă toate privirile, încearcă Kilian Rolling In Love.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu