Clasicele recunoscute pe care trebuie să le încercați

Oricine este interesat de parfumuri și istoria lor, va știi câte ceva despre majoritatea produselor clasice recunoscute. Mulți fani ai parfumurilor probabil că au în posesie câteva. Totuși, pentru restul dintre noi, care suntem doar parfumiști începători și spectatori curioși, găsiți mai jos o lista de produse clasice moderne și accesibile, pe care cred că oricine ar trebui să le miroasă.

Cu cât mai vechi, cu atât mai bine! Dar și mirosind aceste noi apariții vă veți informa destul de bine – în majoritatea cazurilor.

Fără a fi în ordine:

parfumuri clasiceChanel No. 5 – Oricine care are un nas, probabil că a prins o adiere din această aldehidă atemporală. Fiind scos pe piață în 1921, Chanel No. 5 continuă să domine clasamentul ca unul dintre cele mai populare și cu succes parfumuri ale secolelor 20 și 21. Dacă vreți să vedeți cum miroase o aldehidă clasică, nu vă uitați mai departe.

Robert Piguet Fracas – Un pat de chiparos potent, într-atât de puternic încât poate să curețe sinusurile tuturor oamenilor aflați într-o arie de aproape 100m. Fracas este parfumul estențial de chiparos, lăsat liber în lume în 1948.

Guerlain Mitsouko – Mitsouko este la fel de relevantă astăzi, ca în 1919, când a fost scoasă pe piață. Construit din Chypre al Coty, Guerlain Mitsouko nu a cedat testului timpului, fiind parfumul ideal dacă sunteți interesat de chypre cu fructe.

Guerlain Shalimar– Nici o listă nu este completă fără Guerlain Shalimar, elegantul oriental și senzual, al cărui popularitate nu a scăzut încă de când a fost lansat pe piață, în 1925.

Estée Lauder Youth Dew – Parfumul cel mai des referit ca “Miroase a bunica”. Estée Lauder Youth Dew este de fapt construit într-un mod excelent, ca un oriental puternic, cu mirodenii, care s-a îndreptat spre faimă în anii ‘50, fiind unul dintre primele parfumuri promovate de către celebritățile din Hollywood.

Estée Lauder White Linen – Aldehidă clasică, note clare de trandafir și un accent de civet. Ieșit pe piață în 1978.

Ralph Lauren Polo – Unul dintre cele mai reprezentative și ușor de recunoscut parfumuri bărbătești. Polo a fost lansat în 1978, fiind un electric al anilor ‘70.

Joy by Jean Patou – Lansat în 1930, Joy by Jean Patou mirosea că o rază de soare florală, în timpul uneia dintre cele mai grele ere ale Statelor Unite. Ca un fapt amuzant, cândva era cel mai scump parfum din lume.

Yves Saint Laurent Opium – Opium este parfumul oriental cap de afiș, lansat în 1977.

Thierry Mugler Angel – Cel mai nou clasic pe care sunt dispusă să îl adaug acestei liste,Thierry Mugler Angel se putea găsi peste tot după lansarea lui în 1992, la fel și în ziua de astăzi, fiind un testament al realizării sale de a fi primul gurmand.

Ca să netezim un pic lucrurile, va rog să aveți în vedere că parfumurile menționate în această lista sunt atât accesibile, cât și populare. Sunt multe, multe clasice pe care am vrut să le adaug, de la Coty, Caron, Hubigant, la mai multe Guerlain și Chanel, dar lista a trebuit să rămână accesibilă, așa că tot ceea ce nu am putut găsi imediat în magazin, a fost exclus.

Începeți mirositul clasicelor cu această listă, dar nu va opriți aici. Aceasta este doar o treaptă, deoarece sunt sute de parfumuri clasice pe piață, care trebuie mirosite și ele. Dacă simțiți că am omis ceva din lista mea, va rog să lăsați un comentariu.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu