Versace Woman

Versace Woman este un parfum pentru femei, ușor de purtat. Privind sticla parfumului, îți poți da seama că în interiorul său este un parfum feminin și elegant. Parfumul Versace Woman poate fi purtat oricând și în orice sezon, deoarece mirosul său nu este foarte puternic și nu-i deranjează pe cei din jur.

Despre Versace Woman

Versace Woman creat de parfumierul Christine Nagel a fost lansat în anul 2000. Aceasta a creat multe parfumuri apreciate, precum Miss Dior Cherie și Narciso Rodriguez for Her. În compoziția acestui parfum, Christine Nagel, a adăugat note de bergamotă, trandafir sălbatic, zmeură, chihlimbar, mosc și altele.

Versace Woman este un parfum jucăuș ce se deschide cu prospețimea bergamotei și a trandafirului. Parfumul este elegant, rafinat, fermecător, interesant, dar totuși nu are nimic special.

Citeste pareri despre parfumul Versace Woman aici

Acest parfum vorbește despre energie și seducție și poate fi purtat atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții.

Compoziția parfumului

  • Note de vârf – iasomie, frangipani, bergamotă, trandafir sălbatic
  • Note de inimă – zmeură, lotus, cedru, prună
  • Note de bază – lemn, chihlimbar, mosc

Versace Woman este un parfum floral lemnos ce debutează cu note de bergamotă și iasomie. După ce notele de vârf dispar, intră în scenă aroma de zmeură dulce și lotus. Spre final, se pot simți, notele încântătoare de chihlimbar și mosc.

Versace Woman ParfumDesignul sticlei de parfum te duce cu gândul la curbele corpului feminin care atrag atenția bărbaților. Parfumul este creat pentru femeile care au nevoie de un parfum atrăgător pentru a se simți bine și a ieși în evidență.

Acest parfum dulce, cu note florale, fructate și lemnoase poate fi purtat în fiecare zi, indiferent de sezon. Dacă îți place mirosul său, poți să-l porți atât la birou, cât și la un eveniment formal.

Cât persistă Versace Woman?

Versace Woman persistă destul de mult pe pielea mea, de aceea îl folosesc cel mai des atunci când merg la birou. Dintre toate parfumurile pe care le am, acesta este unul dintre puținele parfumuri care reușesc să descrie eleganța și rafinamentul doamnelor și domnișoarelor.

Parfumul poate fi purtat și la un eveniment formal. Deja îmi imaginez cum beau un pahar de șampanie încercând să nu vărs nicio picătura pe rochia mea scumpă din satin negru.

Transport GRATUIT + reducere pentru Versace Woman

Poți purta parfumul atât ziua, cât și noaptea deoarece persistă destul de mult.

Pareri Versace Woman

Parfum Versace WomanCred că Versace Woman este un parfum perfect pentru persoanele de toate vârstele. Femeile care vor să atragă privirile bărbaților pot purta acest parfum de fiecare dată când ies din casă.

Iubesc acest parfum pentru că are în compoziția sa destul de multă zmeură și chihlimbar, iar eu ador parfumurile ce conțin aceste două ingrediente.

Îți recomand să-l adaugi și tu în colecția ta de parfumuri, dar ar fi bine ca înainte de a-l cumpăra să mergi în magazin și să-l încerci. Mirosul parfumului și gradul de persistență depind de pielea și chimia corpului tău.

Dacă mirosul acestui parfum chiar te atrage, atunci se merită să dai banii pe el. Parfumul are un preț accesibil și este disponibil în 3 variante, de 30, 50 și 100 ml.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu