Versace Versense – Apă de Toaletă

Dacă parfumurile ar putea țipa, Versace Versense ar fi acela care ar striga atât de tare, încât numai câinii îl vor putea auzi. Acest parfum este curăț și proaspăt, proaspăt, și mai proaspăt și ascuțit că vârful unui ac.

Deși nu este întrutotul captivant sau misterios, Versace Versense face un lucru foarte bine; acest lucru este prospețimea (în cazul în care nu v-ați dat seama încă).

Această prospețime este de neoprit, lovindu-mă cu o lămâie verde uriașă, apoi stropindu-mă în ochi cu sucul acestei lămâi. Per total, nu a fost o experiență neplăcută.

Câteva informații despre Versace Versense parfum pentru femei:

În sticlă: Este ceva oarecum neted și dulce în acest parfum, ceva care se abține să lase să iasă la lumină o armată copleșitoare, furioasă de lămâi verzi și lămâi galbene.

Acest ceva ține amestecul împreună, conferindu-i o notă foarte calmă și plăcută, fapt ce face Versace Versense să miroasă mult mai fîn decât este cu adevărat.

Apa de Toaleta Versace Versense Femei

Cu toate acestea, primele impresii în sticlă sau pe hârtie sunt ascunse. Adeseori produsele miros foarte diferit decât pe piele, amestecându-se și transformându-se datorită chimiei pielii.

Pe măsură ce Versace Versense îmi ajunge la nas, de pe hârtie, încep să înjur acea notă înșelătoare de fructe. Îmi place. Mi-aș dori să și rămână, deoarece biciuieste aceste note citrice dezordonate, până ajung la o formă cuprinzătoare.

Aplicat: Acea explozie imediată de fructe trecătoare, un miros foarte fîn și suculent care netezește lucrurile înainte ca accentele citrice să aterizeze. Finețea lui Versace Versense este trecătoare, atenuandu-se în câteva secunde pe măsură ce lămâia verde străpunge aerul și nasul meu.

Asaltul inițial constă într-o explozie verde, imensă, de prospețime, ca și cum aș fi mirosit prea îndeaproape un produs de curățat care conține lămâie. Acordându-i lui Versace Versense timp , în câteva ore se estompează în ceva mai puțin proaspăt, dar mai complex.

Acela este momentul în care cedrul decide că este rândul lui să între în scenă, lăsând notele lemnoase să iasă în evidența. Notele încă sunt înțepătoare, nu ‘striga’ înțepător ( proaspăt), pe ce lemnul reduce un pic din curățenie deplinătate parfumului.

Apa de Toaleta Versace Versense Pentru Femei

Extra: Aparent, Versace Versense ar fi trebuit să ducă purtătorul într-o excursie luxurioasă și sofisticată. Din păcate, nu am prins acel lux sau sofisticare din acest parfum. Cu toate acestea, miroase foarte bine.

Despre designul Versace Versense:

Conținut într-o sticlă cu blazonul Versace inscripționat, Versense se laudă cu o culoare verde usoară, inocentă, a lichidului. Capacul nu este confecționat standard, din plastic incolor, făcându-mă fericit să afirm că întregul ambalaj arată foarte bine.

Conceptul lui Versense este similar cu cel al surorii sale, Versace’s Versace.

Compoziție Versace Versense:

Familia de parfumuri: Fresh citrice

  • Note vârf: mandarină, bergamotă, smichină indiană (fruct de cactus)
  • Note inimă: iasomie, narcisă, cardamom
  • Note bază: mosc, cedru, lemn de santal, măslin

Cât costă Versace Versense? De unde îl putem cumpăra?

Prețul parfumului Versace Versense este diferit în funcție de magazin, cantitatea produsului și de ofertele acestuia. De asemenea, Versace Versense este prezent și sub forma unor seturi cadou ce pot conține deodorant, lotiune de corp sau gel de dus.

Apa de Toaleta Versace Versense

Dacă trebuie sa faceți un cadou unei prietene, soției, mamei, surorii acesta poate fi o optiune care nu va da greș.

Mai multe oferte și detalii despre preț puteți vedea aici:

Info: Dacă vă gândiți să mirosiți ultra proaspeți si iubiți citricele, nu este nimic mai potrivit decât Versace Versense. Acest parfum este într-atât de proaspăt, încât cred că mi-a lustruit creierul, măturându-mi materia cenușie cu o matură imbibată în citrice răzbunătoare.

‘Putere’ este un cuvânt bun, pe care sunt dispus să îl atribui lui Versace Versense. În așteptarea uscării, când parfumul își reduce din putere, adoptă un calm lemnos discret. Dar, vai, fiţi pregătiţi pentru impactul inițial.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu