Yves Saint Laurent Parisienne

Yves Saint Laurent Parisienne poate fi considerat un parfum ciudat. Ciudat pentru că este foarte celebru, uneori bârfit, iar nota de vinil strică lucrurile pentru mulți oameni. Și, într-adevăr poți da vina pe ei? Vinilul a fost acuzat că ar avea miros de „cauciuc”, „plastic”, și cel mai popular, „Yuck!”.

Despre cum miroase Yves Saint Laurent Parisienne:

Yves Saint Laurent Parisienne În sticlă: Notă puternică de fructe de pădure, cu un dulce frumos, în prim plan. Îmi amintește un pic de Paris, cu trandafirul și forma sticlei.

Aplicat: Începe cu fructe dulci bune și o notă roz de trandafir, dar trandafirul dispare într-o clipă, fiind înlocuit cu acordul de vinil. Au fost destul de evidenți, cred, cu privire la acest lucru. Acum, acordul de vinil este… – ei bine, nu sunt sigură ce intenționa YSL pentru acest parfum și această notă de vinil, dar face tot mirosul să miroasă a fructe de plastic.

Miroase ca și cum am frecat un bol de fructe de pădure de un cauciuc. Vinilul este amăgitor. Se estompează în stadiul de mijloc, când fructele sunt reduse și sunteți lăsat cu un amestec confuz de florale, care miroase a plastic. Apoi, când credeți că ați scăpat de Yves Saint Laurent Parisienne, vinilul vine înapoi în stadiul de final, într-o formă mai cuminte, jucându-se cu patchouliul și lemnul.

Extra: Yves Saint Laurent Parisienne reflectă sensibilitatea designului al Paris, dar, în afară de acea notă trecătoare de trandafir, cele două produse sunt total diferite. Paris este un floral luminos, plin de entuziasm, însorit. Yves Saint Laurent Parisienne constă în vapori de vopsea și aranjamente de fructe.

Designul Yves Saint Laurent Parisienne:

Yves Saint Laurent Parisienne sticlaSticla Yves Saint Laurent Parisienne este similară cu cea a Paris. Are formă de ou, care îmi amintește un pic de Flowerbomb – doar ceva mai feminin și mai aranjat. Nu prea îmi place sticla, dar nu din cauza că ar fi urâtă sau altceva. Doar nu mi se pare nimic special.

Compoziția Yves Saint Laurent Parisienne:

Familia de parfumuri: Fructate

[wpsm_list type=”star”]

  • Note vârf: afine, mure, vinyl
  • Note inimă: bujor, violetă, trandafir de Damasc
  • Note bază: lemn de santal, vetiver, patchouli, mosc

[/wpsm_list]

Detalii despre prețul Yves Saint Laurent Parisienne și unde poate fi găsit:

Prețul Yves Saint Laurent Parisienne pornește de la aproximativ 220 Lei pentru un flacon de 50 ml dar bineînțeles că prețul poate fi diferit în funcție de magazinul ce îl comercializează. Eu am găsit online doar varianta Yves Saint Laurent Parisienne 50 ml și cea de 90 ml.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro: vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant: vezi mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Nu sunt înnebunită după Parisienne. Sunt momente când sinteticul complet poate fi iertat și te poate distra. Dar, pentru mine, acest parfum chiar nu miroase bine.