Eau de Guerlain – Apă de Toaletă unisex

Cunoscut acum ceva timp pentru parfumurile sale bogate și complicate, Guerlain are de asemenea și o serie de parfumuri ușoare, cu note aerate, ușor de purtat, asemeni unei ploi plăcute. Eau de Guerlain este unul din aceste parfumuri.

Cum miroase parfumul Eau de Guerlain:

Eau de Guerlain În sticlă: Lămâie plăcută și luminoasă, bergamotă și parfum herbal. Atât de ușor, încât ai putea să juri că acesta este un Guerlain modern și nu unul din anii ‘70. Mai exact, 1974.

Aplicat: Lămâie frumoasă în deschidere. Eau de Guerlain nu suferă din cauza acelei lămâi chimice pe care am simțit-o în Covet sau Versense. Aceasta este o lămâie plăcută, de fundal, care intră în scenă, face ce și-a propus și pleacă fără o fanfară sau vreo luptă.

Își impregnează prospețimea în restul parfumului și așteaptă, pe măsură ce busuiocul vine cu note verzi și herbale. Stadiul de mijloc al Eau de Guerlain constă în iasomie și trandafir, conduse de busuiocul verde. Uscarea începe cu santal și mosc. Eau de Guerlain este un pic cam exagerat, având în vedere că această casă a fost centrată în jurul lui Jicky.

Este oarecum detașat față de Guerlain-urile pre-1990 cu care sunt obișnuită, dar este drăguț, proaspăt și purtabil. Poate unul dintre cele mai proaspete, complexe parfumuri lansate vreodată.

Extra: Dacă sunteți în căutarea unui parfum aromat, proaspăt și aveți bani de dat, Eau de Guerlain este un produs care merită cumpărat. Este aparent simplu, dar are un mijloc frumos și o uscare aromată, lemnoasă pe care nu vei putea să o găsești în ziua de azi în parfumurile sport.

Designul Eau de Guerlain:

Eau de Guerlain flaconTesterul folosit era prezentat într-o sticlă de albină Guerlain. Nu mă satur să privesc aceste sticle și mi-aș dori să am una în posesie. Acqua Allegoria-urile aduc aminte de acest stil de sticlă și chiar îmi place acest aspect distinct al lor. Sticla are detalii în relief, ceea ce o face mai plăcută atât ținerii, cât și privirii.

Compoziția Eau de Guerlain:

Familia de parfumuri: Fresh Aromatice

  • Note bază: mosc, mușchi, chihlimbar, extras din portocală amară
  • Note inimă: garoafă, bergamotă, lemn de santal, chimion, mentă, trandafir, iasomie, patchouli, lavandă
  • Note vârf: lămâie, bergamotă, busuioc, tonuri de fructe

Cât costă Eau de Guerlain și unde îl putem găsi:

Eau de Guerlain este un parfum unisex dar poate fi găsită și varianta doar pentru bărbați. Prețul Eau de Guerlain pornește de la aproximativ 200 Lei însă poate suferi modificări în funcție de ofertele magazinelor ce îl comercializează și cantitatea acestuia.

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Cu cât miros mai mult hârtia de tester, cu atât devine mai interesant. Cu mult mai interesant decât Light Blue Pour Homme. Nu pot să identific acel ceva care face Eau de Guerlain atât de unic.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu