Burberry Sport for Men – Apă de Toaletă

Această linie are două lansări. Burberry Sport for Men, analizat în acest articol dar și Burberry Sport for Women. Ambele au ieșit pe piață cam în același timp.

Cum miroase Burberry Sport for Men:

Burberry Sport for MenÎn sticlă: O notă racoroasă de ozon, cu ghimbir aromat și un pic de citrice. Foarte frumos. Chiar îmi place cum miroase Burberry Sport for Men . În ceea ce privește parfumurile sport, este construit un pic mai bine decât tipicul “aruncă niște citrice și note marine în amestec și gata”. Adică, și acesta aruncă citricele și ozonul împreună, dar acel ghimbir aromat își face treaba destul de bine.

Aplicat: O aprindere inițială de ozon și ghimbir ascuțit, cu citrice. Citricele se dizolvă rapid, ghimbirul fiind cel care persistă ceva mai mult. Ozonul îi împrumută o claritate ascuțită lui Burberry Sport for Men. Stadiul de mijloc este dominat de note lemnoase, pe un fundal curat de sudsy.

Cred că cineva a luat o găleata de săpun, a dus-o într-o pădure și a început să frece toți copacii cu ea. Ghimbirul aromat se deteriorează rapid în stadiul de mijloc, lăsându-te doar cu lemn săpunit. Închiderea cortinei acestui parfum constă în cedru cald și mosc clar. Burberry Sport for Men nu va sparge nici un record de parfumuri, prea curând – deschiderea este plăcută, dar stadiul de mijloc și uscarea sunt destul de convenționale.

Extra: După cum am menționat mai devreme, Burberry Sport are atât un parfum de bărbați, cât și unul de femei. Cel de bărbați este negru cu roșu și cel de femei este alb cu roșu.

Designul Burberry Sport for Men:

Burberry Sport for Men sticlaSticla are forma unei prisme dreptunghiulare înalte, de culoare neagră, cu accente roșii. Operează cam în același stil că parfumurile Ed Hardy, unde un înveliș acoperă sticla de parfum simplă.

Nu sunt o fană a acestui tip de design, deoarece sticlele de parfum conținute în alt înveliș sunt, mai tot timpul, atât de simple încât devin plictisitoare. Acest lucru se întâmplă și în acest caz. Nu mi se pare un aspect atractiv.

Compoziția Burberry Sport for Men:

Familia de parfumuri: Fresh

[wpsm_list type=”star”]

  • Note vârf: ghimbir, grâu, iarbă, grapefruit
  • Note mijloc: boabe de ienupăr, apă de mare
  • Note bază: cedru de Virginia, ambră, mosc

[/wpsm_list]

Detalii despre prețul parfumului Burberry Sport for Men și unde poate fi găsit:

Burberry Sport for Men este disponibil în magazinele de specialitate, atât online cât și în mall-uri. Prețul pentru Burberry Sport for Men 75 ml este de aproximativ 160 Lei însă variază în funcție de magazinul ce îl comercializeaza și ofertele acestuia. Nu l-am găsit însă la Aoro dar acolo puteți găsi un alt parfum marca Burberry – London.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Acesta este un parfum sport. Așa că profunzimea și nivelul originalității nu vor fi atât de ridicate. Totuși, Burberry Sport for Men face o treabă bună în încorporarea notei de ghimbir în deschidere. Oricum, obișnuia să fie un parfum atractiv, pentru cât a durat.

Lasă un comentariu