Burberry The Beat – Apă de Parfum

Am purtat Burberry The Beat aproape în fiecare zi, timp de patru luni și cred că este în sfârșit timpul să îi fac o recenzie. Este drăguță, deși puțin mai rezervată pe raft, decât pe pielea mea, fiind un parfum tipic, care “miroase atât de proaspăt și clar”.

Ce vreau să spun este că am vrut The Beat atât de mult, atunci când l-am văzut pe rafturi. Mirosea excelent de fiecare data când l-am încercat. Dar acum că am o sticlă de 50ml din acest produs, a devenit un parfum ușor de uitat, datorită caracterului comun.

Despre Burberry The Beat:

Burberry The Beat În sticlă: Piper roz, cu un accent de mandarină și o notă de cedru. Burberry The Beat folosește un cedru ușor, nu prea puternic ca în alte parfumuri care tind să îl prezinte ca fiind Deus Ex Machina al lumii parfumurilor.

Aplicat: Piper roz, citrice ascuțite și cedru imediat după aplicare, cu citricele ieșind în evidenţă înainte să se estompeze și să lase cedrul să se așeze aproape de piele. Cedrul, care mi se lipește de piele, joacă un rol major în a nu mă copleşii cu bunătatea sa cedroasă.

Pe măsură ce Burberry The Beat îmbătrânește, devine mai fin, un pic mai floral, cu o adiere de ceai și o notă ușoară de iris, așezată în straturi peste clopoței. Aceste note fac The Beat să miroasă foarte proaspăt, a primăvară și vară, având în vedere cât de drăguț și vibrant este. Uscarea este tipică, având un cedru apropiat de piele, cu un vetiver pământos și curat.

Extra: Burberry The Beat probabil este bine-cunoscut pentru reprezentanta sa “It Girl”, Agyness Deyn. Se presupune că evocă un caracter unic, hip, alternativ, adresat unei audiențe tinere. Au realizat unul dintre cele trei lucruri, ceea ce e bine. Nu este nimic unic sau alternativ în The Beat. Este foarte obișnuit. Drăguț, cu o purtare bună, dar obișnuit.

Designul Burberry The Beat:

Burberry The Beat sticlaDesignul sticlei Burberry The Beat este mult mai plăcut decât cel al Burberry Brit (cărămida din tartan, despre care nu pot să mă opresc din a mă plânge). Sticla este construită dintr-un material frumos, clar cu tartan Burberry.

Lichidul dinăuntru este de un roz foarte deschis, iar capacul este confecționat din metal, cu o parte care atârnă și o placă de metal cu “Burberry” inscripționat pe ea. O sticluță drăguță. Cu siguranță nu este ceva ce aș fi tentată să pun pe toate rafturile.

Compoziția Burberry The Beat:

Familia de parfumuri: Fresh Florale

  • Note vârf: mandarină, cardamom, piper roz, bergamotă
  • Note inimă: clopoțel, ceai, iris
  • Note bază: vetiver, cedru, mosc alb

Unde se găsește Burberry The Beat și cât costă:

Burberry The Beat poate fi găsit atât ca apă de parfum cât și ca apă de toaletă însă este disponibil și gel de duș. În magazinele online puteți găsi mai multe variante de Burberry The Beat – 30 ml, 50 ml, 75 ml dar și eșantionul de 5 ml, perfect pentru a fi purtat în poșetă sau pentru a testa parfumul mai multe zile. Pentru Burberry The Beat 30 ml plătiți aproximativ 80 Lei. Burberry The Beat este perfect și pentru a fi făcut cadou.

  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Este amuzant că ceaiul a intrat atât de ușor în acest parfum, deoarece, dacă ar fi fost un pic mai puternic, probabil m-aș fi îndrăgostit un pic mai mult de Burberry The Beat. Dar, așa cum este, este un parfum bun “de stat lift”, cu o notă de cedru bună de purtat.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu