Burberry Brit – Eau de Parfum

Pentru mine, Burberry Brit, este acel tip de parfum potrivit pentru o absolventă de liceu care a decis că este prea presus pentru un spray de corp și are nevoie de un parfum – ceva puțin mai complex, cu o idee de maturitate, un produs care costă un pic de “verde”. Brit este un gurmand fin, lemnos, cu o durată de purtare ceva mai lungă decât un spray de corp.

Despre parfumul pentru femei Burberry Brit:

Burberry Brit În sticlă: Citrice înțepătoare și migdale vanilate. Simt lămâia verde încă din sticlă, stând spre vârf, împreună cu notele lemnoase. Accentul de lemn încearcă să îmi păcălească nasul, făcându-mă să cred că parfumul Burberry Brit este picant. Cu toate acestea, vanilia și migdalele refuză să mă facă să cred că acest parfum este altceva decât gurmand.

Aplicat: Încă de la început, o explozie de citrice, care durează câteva minute, ca apoi să se dizolve în acest amestec fructos și suculent de pere și migdale, care păstrează mirosul până la intrarea în scenă a vaniliei.

Vanilia din Burberry Brit nu ezită nici o clipă, fiind dulce, dominantă și fără scuze. Iese în evidență, amestecându-se cu migdalele și eventual, se ineaca para până rămân doar vanilia, migdalele și acea notă picantă, dar nu prea, a lemnului.

Trebuie să menționez că această notă lemnoasă este elementul care salvează parfumul Burberry Brit de la a avea doar notă de vanilie. Adaugă o dimensiune necesară și foarte apreciată, care durează pentru câteva ore, împreună cu vanilia. Per total, Burberry Brit este un parfum cald, fin, de vanilie, cu o bază lemnoasă. Un gurmand bine făcut și tineresc.

Extra: De-a lungul anilor, de la prima iterație a Brit, au existat alte trei produse de acest gen: Brit Sheer, Brit Red, Brit Gold. Am mirosit doar Brit Sheer, care, pentru mine, este un tratament citric mult mai ascuțit, mai puternic, dar care a reușit să fie mai neofensiv decât originalul Brit; oricum, deja consideram că Brit este destul de agreabil.

Designul Burberry Brit:

Burberry Brit sticlaUrăsc modelul sticlelor Brit. Mare, cu dreptunghiuri grele de sticlă, acoperite în pledul scoțian tipic Burberry Brit. A fost o dezamăgire semnificativă, conceptul fiind ca o idee întârziata.

Să fiu sinceră, arată de prost gust. Ținând sticla Burberry Brit, parcă țin o cărămidă de pled scoțian. Capacul este un cub de plastic, care, în multe cazuri, poate fi iertat, dar aici îi face mai mult rău modelului sticlei Burberry Brit.

Observ că poate au încercat să abordeze modelul dintr-o perspectivă mai simplă, dar nu au reușit, făcând sticla să arate simplu și utilitar. Cred, cu siguranță, că acest parfum ar beneficia mult de o reproiectare a sticlei.

Compoziția Burberry Brit:

Familia de parfumuri: Gurmande

  • Note bază: lemn de mahon, boabe de tonka, vanilie, ambră
  • Note inimă: zahăr, bujor, migdale caramelizate
  • Note vârf: lămâie verde, pară, migdale

Cât costă parfumul Burberry Brit? De unde îl putem cumpăra?

Parfumul pentru femei Burberry Brit este disponibil în magazinele de specialitate iar prețul acestuia diferă în funcție de magazin și cantitatea produsului.

Parfumul Burberry Brit poate fi găsit și sub forma unor seturi cadou ce pot conține mini parfumuri (7,5 ml) ideale pentru purtat în geantă sau lotiune de corp. Pentru mai multe detalii despre promoțiile actuale și prețuri puteți intra aici:

Info: Originalul Brit este unul dintre cele mai emblematice și gurmande parfumuri apărute recent. Cu note de vanilie, inofensive și plăcute, ar trebui să satisfacă orice persoană aflată în căutarea unui parfum de vanilie complex, aflat pe o scară mai înaltă decât un spray de corp.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu