Burberry Sport for Women – Apă de Toaletă

Perechea feminina Burberry Sport for Men vine în completarea acestui duo al Burberry Sports. Varianta pentru femei este și ea un parfum sport, căruia îi lipsesc originalitatea și profunzimea. Dar hey, Burberry Sport for Women miroase bine.

Câteva informații despre cum miroase Burberry Sport for Women:

Burberry Sport for Women În sticlă: Florale așezate în straturi peste citrice ascuțite și peste un ghimbir mult mai ușor decât al versiunii parfumului de bărbați. Floralele sunt un pic mai dulci și mai fructoase. Citricele sunt extrem de puternice, fapt care cred că îi conferă parfumului Burberry Sport for Women aspectul sport.

Aplicat: Citrice plăcute, vibrante, dulci și florale, cu acea ascuțime inițială a ghimbirului. Ghimbirul este oarecum trecător, dar rămâne să îi confere parfumului un pic de aromă, pe măsură ce floralele se adâncesc și se îndulcesc. În stadiul de mijloc, Burberry Sport for Women virează spre latura sa florală, dulce și cremoasă, în timp ce magnolia se întețește și încearcă să atragă atenția.

Miroase clar și ascuțit, dar foarte feminin. Este un echivalent plăcut al variantei bărbătești – cele două au câteva similarități, dar au și un caracter adecvat de unic. Uscarea finală constă în lemnuri calde, cu un fundal floral, dulce și cremos.

Extra: În principiu, îmi plac parfumurile Burberry. Brit a fost bun, The Beat este decent, Burberry London este plăcut. Deși nu sunt prea spectaculoase, parfumurile Burberry Sport sunt produse bune, cu un caracter sport moderat. Cu toate acestea, cred că modelul sticlelor Burberry lovesc și uneori ratează, iar până acum, cred că au ratat cam mult.

Designul Burberry Sport for Women:

Burberry Sport for Women flaconAcelași design ca Burberry Sport for Men, numai că învelișul extern este alb, și nu negru. Sticla dinăuntrul carcasei are aceeași culoare roșie ca versiunea bărbătească. Dar tot nu îmi place modelul sticlei.

Compoziția Burberry Sport for Women:

Familia de parfumuri: Fresh

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: nisip, mosc, cedru
  • Note mijloc: magnolie, caprifoi, flori de portocal
  • Note vârf: sare de mare, ghimbir, mandarină

[/wpsm_list]

Unde putem găsi Burberry Sport for Women? Cât costă?

Burberry Sport for Women poate fi găsit în magazinele online la un preț foarte bun. De exemplu pentru Burberry Sport for Women 50 ml plătiți în jur de 80 de Lei, prețul poate să difere în funcție de magazin. Online găsiți mai multe variante Burberry Sport for Women – 30ml, 50 ml, 75 ml dar și eșantionul de 1ml perfect pentru a-l testa. Pe lângă acestea se găsește și gel de duș marca Burberry Sport for Women.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Din nou, este un parfum sport. Acest produs poate fi purtat ușor și este menit să miroasă așa. Cu toate acestea, îmi plac aceste două lansări ale Burberry. Miros bine. Nu sunt unice, nu sunt fantastice, dar sunt mirosuri bune care nu vor deranja pe nimeni prea curând.

Lasă un comentariu