Burberry Touch For Men

Burberry Touch For Men a fost lansat în anul 2000 și conține un amestec de note lemnoase, florale și de mosc. Burberry este bine-cunoscută pentru linia sa elegantă de îmbrăcăminte pentru bărbați, dar această companie din Londra are și o linie de parfumuri.

În acest articol vom analiza parfumul Touch For Men și te vom ajuta să-ți dai seama dacă se merită sau nu să-l cumperi.

Cine a creat Burberry Touch For Men?

Touch For Men este comercializat de Burberry și creat de parfumierul Jean-Pierre Bethouart. Parfumierul Bethouart s-a născut și a crescut în Picardia.

Vezi cat costa acum parfumul Touch for Men

În 1981 a început să lucreze cu Givaudan, rămânând la această companie până în 1987, când s-a mutat la Firmenich. Cu peste 50 de parfumuri în portofoliul său, Jean-Pierre Bethouart a devenit un parfumier important pentru Burberry.

Note de parfum

Touch este unul dintre cele mai ușoare parfumuri pentru bărbați. Nu are acel parfum masculin puternic, pe care îl au majoritatea parfumurilor Burberry pentru bărbați. Notele de vârf includ atât flori, cât și citrice. Notele de mandarină, artemisia și frunze de violete oferă parfumului un miros ușor și răcoritor.

Notele de mijloc sunt cele care îi conferă parfumului un miros ușor picant, masculin. Cedrul și nucșoara se combină cu piperul alb creând inima parfumului. Când apa de toaletă se instalează, apar notele de bază subtile: vetiverul combinat cu mosc alb și boabe de tonka.

Burberry Touch – design

Probabil te așteptai ca și acest parfum să aibă acel ambalaj clasic al companiei londoneze. La fel ca îmbrăcămintea elegantă și parfumul Touch reflectă designul clasic al mărcii. Cutia este gri, cu accente roșii, iar literele albe care formează numele parfumului sunt discrete.

Burberry Touch for Man ParfumPe sticla de cristal, transparentă se poate vedea sigla Burberry și numele parfumului. Dacă îți place să-ți afișezi parfumurile, trebuie să știi că Touch for Men va adăuga un plus de eleganță oricărei colecții.

Este persistent Burberry Touch For Men? Cui i-ar plăcea parfumul?

După ce am încercat Burberry Touch am constatat că această apă de toaletă are o performanță moderată și o longevitate medie, persistă aproximativ 5-6 ore. Pe măsură ce parfumul se usucă, moscul și condimentele ce formează baza parfumului devin mai vizibile.

Parerile barbatilor despre parfumul Touch For Men

Bărbații și femeile de toate vârstele vor aprecia parfumul proaspăt al lui Burberry Touch. Având un parfum mai ușor, Touch For Men este ideal pentru băieții tineri care abia încep să poarte parfum. Chiar și atunci când este aplicat excesiv, parfumul nu este intens.

Unele femei sunt, de asemenea, atrase de parfumurile pentru bărbați, deoarece acestea au mai puține note florale. Touch este un parfum excelent pentru femeile cărora le place să poarte parfumuri concepute pentru bărbați.

Unde poate fi purtat Burberry Touch?

Touch for Men este potrivit pentru orice ocazie. Este, de asemenea, un parfum bun pentru toate cele 4 sezoane. Subtonurile picante fac ca acest parfum să fie atrăgător, perfect pentru întâlniri. Parfumul proaspăt poate fi purtat la fel de bine și la birou.

Touch For Men oferă tinerilor încrederea de care au nevoie pentru a se integra într-un grup. Toți cei care vor să facă o impresie bună, pot folosi un strop de Burberry Touch.

Burberry Touch merită cumpărat?

Apa de toaletă Touch for Men nu ete prea masculină, ci are o latură feminină care atrage atât femeile, cât și bărbații. Frunzele de violete, combinate cu mandarine îi conferă parfumului un miros ușor tropical.

Deși notele individuale pot fi detectate, ele nu se separă și nici nu se suprapun reciproc. Oricine caută un parfum ușor picant și lemnos va aprecia apa de toaletă Burberry Touch.

Burberry este o companie engleză, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergi până la Londra să cumperi un parfum. Vei găsi Burberry Touch în majoritatea magazinelor cu parfumuri, dar și online.

Parfumul este disponibil în 3 dimensiuni: 30 ml 50 ml și 100 ml.

Parfumuri similare cu Burberry Touch

Mai multe parfumuri au note care se găsesc și în Touch For Men, dar acestea au un miros mai greu și mai masculin. Allure Sport by Chanel și Burberry Brit se aseamănă cel mai mult cu Burberry Touch.

Ca și alte parfumuri pentru bărbați, Burberry Brit are un miros cald, subliniat de baza sa compusă din note de bergamotă, ghimbir, mosc, boabe de tonka și mandarină.

Chiar dacă este similar cu Burberry Touch, Brit nu are parfumul floral subtil pe care atât femeile, cât și bărbații îl iubesc.

Lasă un comentariu