Annick Goutal Eau de Sud – Apă de Toaletă

Annick Goutal Eau de Sud este un parfum de citrice adevărat, bine făcut, cu o uscare frumoasă și interesantă. A fost lansat în 1995, fiind subapreciat pe nedrept. Dar dacă se întâmplă să fiți în căutarea unui produs de citrice proaspete competent, uitați-vă mai departe de Light Blue-uri și Versense-uri și luați-vă Eau de Sud.

Despre Annick Goutal Eau de Sud:

Annick Goutal Eau de Sud În sticlă: Herbal și de grapefruit, cu note proaspete verzi. Se diferențiază semnificativ de exploziile de citrice din alte parfumuri din această categorie, fiind o gură de aer proaspăt atât de necesară.

Aplicat:  Annick Goutal Eau de Sud se deschide cu un buchet frumos verde, herbal, de grapefruit. Grapefruitul folosit în acest parfum este unul acru, similar cu cel al Aqua Allegoria Pamplelune a Guerlain. Stadiul de mijloc este punctuat cu o sare ciudată, dar agreabilă, în timp ce grapefruitul persistă pe fundalul unui amestec plăcut, aromat, de mentă, busuioc, cimbru și lămâie verbena.

Annick Goutal Eau de Sud are o compoziție relativ masculină, care ar putea fi puțin respingător pentru câteva femei prea conștiente de gen, dar este un parfum drăguț, care cred că poate fi folosit de oricine, deoarece, înainte să fie masculin, este mai mult proaspăt și clasic. La uscare, ajungi să simți mirosul clasic din acest parfum, unde notele iau o întorsătură lemnoasă și herbală, până se estompează complet.

Extra: Sora mai bătrână și mai populară a Annick Goutal Eau de Sud, Eau d’Hadrien, este un parfum mult mai ușor, bazat pe citrice.

Designul Annick Goutal Eau de Sud:

Annick Goutal Eau de Sud sticlaAnnick Goutal Eau de Sud este îmbuteliat în sticlă tipică Annick Goutal, o sticlă striată, cu dopul aurit și o fundă adorabilă de culoare aurie, inscripționată cu numele parfumului.

Trebuie menționat faptul că, dacă se întâmplă să fiți interesați de acest lucru, toate parfumurile Annick Goutal au pulverizatoare care se pot îndepărta. Deși, va sfătuiesc să țineți pulverizatorul la locul lui, pentru că lichidul din sticlele striate Annick Goutal se estompează un pic mai repede decât alte parfumuri.

Compoziția Annick Goutal Eau de Sud:

Familia de parfumuri: Fresh Aromatice

  • Note bază: vetiver, patchouli, muschi
  • Note inimă: mentă, verbena, citrice, iasomie
  • Note vârf: busuioc, bergamotă, mandarină, grapefruit

Unde putem găsi Annick Goutal Eau de Sud? Ce preț are acesta?

Annick Goutal Eau de Sud este un parfum proaspăt pentru femei, potrivit mai ales pentru zilele călduroase de vară însă poate fi purtat tot timpul anului. Prețul pentru Annick Goutal Eau de Sud 50 ml este de aproximativ 200 Lei la Aoro. Este disponibilă și varianta de 100 ml sau eșantioanele de 1 și 2 ml numai bune pentru testarea produsului. Mai multe detalii despre prețul parfumului Annick Goutal Eau de Sud și ofertele magazinelor puteți vedea aici:

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Puteți să găsiți parfumuri Annick Goutal în trei sticle diferite, dar nu toate se pot găsi în toate tipurile de sticlă. Modelele de sticlă sunt în formă de pătrat, sticlele striate (prezentate mai sus) și sticla cu fluturi.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu