Annick Goutal Petite Cherie – apa de parfum pentru femei

Petite Cherie este unul dintre cele mai populare produse oferite de Annick Goutal. Este dulce, roz, cu un aspect feminin și tineresc.

În concluzie, veți vrea să mirosiți Annick Goutal Petite Cherie doar că să va reamintiți că încă mai este timp și că totuși, lumea este plină de bucurie.

Despre parfumul pentru femei  Petite Cherie:

În sticlă: Plăcut, dulce și clar. Annick Goutal Petite Cherie este cel mai clasic din categoria parfumurilor dulci. Conține miresme roz, siropoase, frumoase și ușoare, care amintesc de alte parfumuri dulci, precum Envy Me și Touch of Pink.

Claritatea și calitatea Annick Goutal Petite Cherie îl fac să iasă în evidență, în comparație cu celelalte parfumuri dulci.

Aplicat: O explozie inițială de pere și alte fructe dulci, urmată îndeaproape de un mijloc dulce, ca zahărul, care intră rapid în scenă. Annick Goutal Petite Cherie face legea în teritoriul zahărului clar.

Un teritoriu care mi-aș dori să fie explorat mai mult de către cei care produc parfumuri cu accente dulci, de zahăr. Dacă vrei să miroși a bomboane și săpun? De obicei, cu parfumurile dulci, clare, simt un dulce lipicios, înțepător.

Annick Goutal Petite Cherie este dulce, aerat și proaspăt curat, într-o formă verde și roz. Este ca un suc de fructe, sau ca o apa minerală cu arome de fructe. Uscarea constă în note plăcute de trandafir roz, cu dulceața sa prelungită.

Extra: Parfumurile Annick Goutal tind să aibă o durată destul de scăzută, comparativ cu alte linii de parfumuri. Unele persoane atribuie acest fapt numărului mare de uleiuri naturale folosite în aceste produse.

Alții sugerează că pulverizatorul nu face o treabă îndeajuns de bună, în ceea ce privește etanșarea parfumului.

Annick Goutal Petite Cherie

Oricare ar fi motivul, dacă va gândiți să cumpărați un Annick Groutal, să aveți în vedere că nu are o durată la fel de lungă ca a altor parfumuri. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că este inferior, ci doar compus într-un mod diferit.

Designul Annick Goutal Petite Cherie:

Aflat în același recipient din sticlă striata, clasică Annick Goutal, Petite Cherie împarte acea formă de fundă aurie cu alte parfumuri din această linie.

Annick Goutal Petite Cherie se găsește de asemenea și într-o sticlă adorabilă în formă de fluture.

Compoziția Annick Goutal Petite Cherie:

Familia de parfumuri: Dulci, de fructe

Note: Pere, piersici, trandafir, mosc, iarbă, vanilie.

Unde găsim Annick Goutal Petite Cherie și cât costă acesta:

Parfumul pentru femei Annick Goutal Petite Cherie este disponibil în magazinele online iar prețul acestuia variază în funcție de cantitatea produsului, magazinul de la care doriți sa îl cumpărați și ofertele acestuia.

  • eMAG – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

Info: Mi se pare că acest parfum are un miros dulce, clar, foarte plăcut. Totuși, încă sunt în căutarea unor parfumuri care nu sunt deloc dulci.

Cred că afinitatea mea pentru dulciuri a ajuns la limită și tânjește după ceva dulce cu mai multă complexitate. Annick Goutal Petite Cherie este un parfum foarte bine lucrat, destul de simplu, pe care l-aș alege dintre orice alte parfumuri dulci apărute recent.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu