Victoria’s Secret Pear Glace

Victoria’s Secret Pear Glace este o mică ciudățenie din anii tinereții mele. Mai mult, pe vremea când acest parfum era vândut de către Victoria’s Secret, a fost lucrul care m-a convins că nu îmi plac mirosurile cu pară.

Până și atunci îl consideram prea dulce. Atunci de ce să nu încerc să redescopăr acest parfum și să văd dacă mintea mea s-a schimbat?

Detalii despre Victoria’s Secret Pear Glace:

În sticlă: Pară dulce, cu o calitate ușor ierboasă.

Aplicat: Pară extrem de dulce, încă din deschidere, care amintește de sirop de tuse pentru copii. Apare și o idee de violetă, care îndulcește și mai mult mirosul și îl presară cu puțină pudră. Pe măsură ce parfumul este purtat, pară devine și mai dulce, până în punctul siropos.

Acest lucru mă duce cu gândul la vremurile când am încercat prima dată acest parfum și am realizat că nu este pentru mine. Evident, nu este pentru mine nici acum, deși sunt surprinsă de cât de bine a rezistat de-al lungul anilor, având în vedere că este un sintetic de fructe și un spray de corp, conținut într-o sticlă de plastic.

Desigur, poate îmi amintesc greșit de acest parfum, dar pare să fie la fel ca înainte. Oricum, mirosul de pară se lipește de parfum și în timpul maturării, dar, pe măsură ce port acest produs, violetele și cassisul devin din ce în ce mai puternice, împărțind și mai mult miros ierbos dulce.

În acest punct, mă gândesc că nota de cassis utilizată în acest parfum provine din frunză plantei, și nu din fruct, din moment ce simt acea calitate de iarbă, în loc de mirosul de fruct. Nu sunt o fană a notei ierboase, oricare ar fi ea. Parfumul se încheie cu un accent mai puțin dulce, dar mirosul de iarbă încă persistă.

Extra: Deși parfumurile (și parfumurile de corp) pot face niște lucruri ciudate când expiră, cred că Victoria’s Secret Pear Glace și-a păstrat mirosul. Mă întreb dacă doar îmi imaginez acea notă ierboasă sau dacă ceva din acest produs s-a stricat.

Dar un lucru pe care sigur mi-l amintesc, este pară siropoasă și cât de mult mă duce cu gândul la sirop de tuse. În orice caz, Pear Glace a fost oprit din fabricație de către Victoria’s Secret, dar încă poate fi găsit online la reduceri, pe eBay și la comercianți de pe Amazon.

Designul Victoria’s Secret Pear Glace:

Secret – sunt sigură că parfumurile sunt îmbuteliate și în mod similar. Sticla mea este considerabil de veche. Este o sticlă de plastic, cu un pulverizator de plastic. Nu este extravagantă și funcționează pentru ceea ce este.

Compoziția Victoria’s Secret Pear Glace:

Familia de parfumuri: De Fructe

Note: Pară, cassis, violetă.

Info: Așa că, tot nu sunt o fană a Victoria’s Secret Pear Glace, cu toate că acest parfum tinde să polarizeze lumea. Mai mult, se pare că sunt singura persoană căreia i s-a parut că acest produs are un miros puțin ierbos. Oare am înnebunit?

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu