Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir

Victoria’s Secret, cunoscuți mai ales pentru brandul lor de lenjerie de corp, au și o linie destul de profitabilă dedicată produselor cosmetice și parfumurilor.

Parfumurile sunt o parte indrăgită și bine stabilită a companiei, care, în general, lansează produse florale facil de purtat, feminine, ușoare și vesele.

Despre Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir:

  Victoria’s Secret Sexy Little Things NoirÎn sticlă: O explozie fantastică de fructe. Este ca și cum am vărsat un bol de suc de fructe pe mine. O acreală ușoară complementează și ajută la estomparea mirosul dulce.

Ceva despre acest produs este foarte suculent, ca și cum aș mușca dintr-un fruct proaspăt. În spatele tuturor acestor nuanțe, pot mirosi o idee din enigmatica iasomie, sprijinită de picanta, cremoasa boabă de tonka.

Aplicat: Pentru mine, Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir sunt sucul de fructe și vanila cremoasă. Deși are o listă lungă de note, face o treabă excelentă în a emana o aromă parfumată, aproape lacomă, de fructe.

De asemenea, tot datorită listei lungi de note, nu pot distinge între nectarine și măr. Cu toate acestea, pot să simt atât iasomia, cât și boabele de tonka. Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir nu prea are nimic “noir (negru)” în el.

Penru mine, un parfum vândut ca “noir” ar trebui să aibă niște elemente de adâncime și obscuritate. Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir este doar o salată de fructe strălucitoare, dulce, presărată cu flori albe.

Nu este nimic adânc sau întunecos, fapt ce trădează numele, dar hey, nu am nimic împotrivă. Are o proiecție superbă, dar logevitatea sa pe pielea mea este slabă, estompându-se în vanilie și iasomie în 4 ore.

Extra: Se presupune că boabele de tonka miros a vanilie. Acum ceva timp, pe lângă utilizarea lor în parfumuri, înainte să se fi descoperit caracterul lor letal de anticoagulant, ele puteau fi mâncate. Mulțumesc pentru lovituri, natură.

Designul Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir: Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir sticla

Trebuie să mărturisesc, am fost atras de acest parfum, ca multe altele, încă in sticlă. Sticla de culoare mov închis are o formă plăcută, frumoasă. Dar caracterul câștigător pentru mine? Pompa pulverizatorului.

Pompa aceea emblematică, a erei Hollywood Noir, când femeile erau fermecătoare și filmele erau alb-negru. Cu toate acestea, pe vremea aceea, parfumurile cu pompe automate proveneau din familia despre care se spune în ziua de azi că sunt parfumuri de “bunica”.

Compoziția Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir:

Familia de parfumuri: De fructe, florale

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: lemn, mosc, ambră, boabe de Tonka
  • Note inimă: mure, iasomie, vanilie, iris, prună, arțar, lăcrămioare, orhidee
  • Note vârf: citrice, pară, măr, ananas, bergamotă, nectarine

[/wpsm_list]

Detalii despre prețul Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir și unde poate fi găsit: Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir Tease

Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir nu este disponibil momentan în magazinele online de la noi însă găsim o alta variantă a Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir.

Această Apă de Parfum poate fi cumpărată online iar prețul ei diferă în funcție de magazin și cantitatea produsului. Varianta ce o putem găsi se numește Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir Tease.

Mai multe detalii despre parfumul acesta puteți găsi aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMag – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info:[/wpsm_highlight]Sexy Little Things Noir este doar o parte din linia de parfumuri fine a Victoria’s Secret. Este doar o apa de toaletă, spre deosebire de sprayurile de corp obișnuite vândute de către companie.

Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir are și echivalentul său în formă de spray de corp, gel de duș și loțiune de corp parfumată.