Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly

Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly este unul dintre punctele de referință ale industriei parfumurilor de pe piața în masă, adresat femeilor tinere și adolescentelor. Este atât de ușor de iubit și de simplu.

Cum miroase Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly:

În sticlă: Florale curățate, cu o idee de vanilie așezată în fundal.

Aplicat: O să laud Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly pentru că introduce un element pudrat, care se pare că se îmbină cu lemnul de santal. Aceste elemente îi conferă parfumului un mic avantaj în privința sofisticarii.

Parfumul, în sine, se deschide cu un floral curat, cu o linie de dulceață. Se îndreaptă spre teritoriul pudrat, imediat după ce notele de top se așează în stadiul de mijloc înflorit, care nu pare a fi complex, unic sau special.

Dar merge bine pentru cât de simplu este. Pot să simt și adieri până în nas, ale acelei vanilii mici și nebune, care devine mai evidentă pe măsură ce mirosul începe să se usuce, iar lemnul de santal, împreună cu vanilia, acaparează spectacolul;Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly se usuca asemeni majorității parfumurilor adresate femeilor tinere iubitoare ale acestui tip de produs.

Extra: Așezându-se într-un demografic comfortabil, Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly îşi sculptează un loc bun pe piață. Este un parfum al pieței mijlocii sau de jos, cu o sticlă de 30ml pentru aproximativ 160 Lei. Nu este rău pentru ceva care miroase atât de generic.

Designul Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly:

Nu sunt o fană a sticlei. Este doar o sticlă cu o formă de siluetă feminină. Când văd această sticlă, primul lucru la care mă gândesc este un șampon. Este o sticlă cu un model bun, ușor de ținut și folosit, dar tot nu pot să mă conving că arată bine sau interesant.

Compoziția Victoria’s Secret Dream Angels Heavenly:

Familia de parfumuri: Florale

Note: Bujor, lemn de santal, vanilie, mosc alb.

Info: Trebuie să menționez că, dacă nu va place această versiune a Dream Angels, Victoria’s Secret mai are câteva iterații lansate anual, multe fiind întrerupte. Așa că, dacă găsiți un Dream Angels care vă place, cumpărați-l și țineți minte că s-ar putea să fie întrerupt.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu