Victoria’s Secret Vixen a fost lansat la începutul lui 2011. Nu sunt sigură că a fost prea multă fanfară cu privire la acest parfum, pentru că nu am avut idee că există până nu l-am văzut într-un magazin.

Mai multe informații despre Victoria’s Secret Vixen:

În sticlă: Un parfum de măr foarte dulce, foarte siropos, cu un floral la fel de dulce și multă vanilie. Deja este prea siropos.

Aplicat: În deschidere, o notă de măr extrem de dulce, care încearcă să fie și puțin acră, în același timp. Nu reiese prea bine ca un parfum de mere, pentru că miroase doar a măr sintetic, tipic acestui tip de produs.

Mai mult, dulceața se întețește, pe măsură ce floralele și vanilia intră în scenă, conferindu-i parfumului o personalitate florală gurmandă, care nu contribuie cu nimic în privința caracterului generic. Victoria’s Secret Vixen era deja siropos încă de la început și nu devine mai bun nici când atinge baza, unde tot ce pot să miros este o vanilie dulce.

Extra: Așa că Victoria’s Secret Vixen nu este nici unic, nici original. Miroase ca multe alte parfumuri de măr de pe piață. Dacă sunteți în căutarea unui produs care miroase, în mare parte, a măr, Vixen este potrivit.

Puteți încerca și DKNY Be Delicious, CB I Hate Perfume Gathering Apples și Black Phoenix Alchemy Lab Delirium. De asemenea, puteți încerca Heck și, dacă vreți un miros simplu de măr, care se axează doar pe această notă, optați pentru Appletini al Victoria’s Secret.

Designul Victoria’s Secret Vixen:

Victoria’s Secret Vixen vine cu o pompă balon, care îi conferă un caracter vintage. Singurul lucru pe care l-am observat a fost forma familiară. Îmi amintește de sticla originală a Shalimar al Guerlain, cu o combinație de culori mai bătătoare la ochi.

Totuși, pompa balon îi conferă sticlei un aspect clasic. Dar nu pot să mă obișnuiesc cu faptul că forma seamănă atât de mult cu sticlă originala a Shalimar.

Compoziția Victoria’s Secret Vixen:

Familia de parfumuri: De fructe

Note: Flori de măr, frezie, vanilie.

Info: Victoria’s Secret Vixen nu prea mi-a captat interesul. În mare parte, pentru că miroase ca multe alte parfumuri de pe piață. Este un miros de măr foarte dulce și cam atât. Deși miroase bine, este prea dulce pentru mine.