Victoria’s Secret Bombshell – Eau de Parfum

Victoria’s Secret Bombshell este una dintre aceste povești de succes a unui parfum care are componentele potrivite. Are un preț relativ accesibil și este ușor de iubit.

Cum miroase Victoria’s Secret Bombshell?

În sticlă: Proaspăt și curat, cu un pic de fructe. Miroase ca un șampon de fructe, fapt care îl face o mină de aur pentru piața în masă.

Aplicat: Sunt un pic frustrată cu notele. Deși Victoria’s Secret Bombshell miroase generic, atinge acel punct dulce perfect, în care ceva poate să miroasă bine, deși este obișnuit. Acest parfum poate să vină cu mine cu orice ocazie, pentru că miroase curat, proaspăt și puțin de fructe.

Cu deschiderea sa curată și fructoasă, este ca și cum ai fi ieșit din baie. În plus, simt mult mai mult decât fructul pasiunii în acest parfum. Abordează și ceva de citrice, care aș vrea să spun că este o notă dulce de grapefruit sau mandarină, îmbinându-se cu alte câteva fructe pe care abia pot să le aleg.

Măcar este bine amestecat. Dacă îl lași să între în stadiul de mijloc, deschiderea de fructe se transformă într-un floral diafan, curat, cu un accent de vanilie. Lasă-l să se usuce, și vei simții mai puține florale și mai multă vanilie.

Este atât de direct, simplu și uniform, încât este greu să nu îți fie pe plac. Până la urmă, deși este ceea ce este – parfumul standard, ca un șampon – Bombshell abordează acest miros într-un mod excelent.

Extra: În 2011, Victoria’s Secret Bombshell a fost câștigătorul concursului Fifi la categoria “Alegerea Consumatorilor”. Pot să văd de ce acest parfum este popular – este atât de ușor de iubit.

Designul Victoria’s Secret Bombshell:

Îmbrăcat în roz, cu o fundă subțire. Victoria’s Secret Bombshell are o formă plăcută, iar deși aspectul nu este prea luxuriant, design-ul este potrivit.

Dungile de pe sticlă pot să fie puțin prea mult pentru model, dar tot rămâne o sticlă încântătoare, ușor de ținut și la fel de ușor de folosit.

Compoziția Victoria’s Secret Bombshell:

Familia de parfumuri: Florale de Fructe

  • Note bază: mușchi, mosc, lemn
  • Note inimă: bujor, fructe de pădure, lăcrămioare, iasomie, orhidee
  • Note vârf: căpșună, ananas, mandarină, grapefruit, maracuja

Unde găsim Victoria’s Secret Bombshell? Cât costă?

Victoria’s Secret Bombshell este parfum ideal pentru a fi făcut cadou femeilor ce iubesc parfumurile dulci, aromate. Este un parfum pentru femei al cărui preț este de aproximativ 240 Lei pentru flaconul de 50 ml.

Dacă doriți să testați produsul aveți la îndemână eșantionul de 1 ml iar dacă Victoria’s Secret Bombshell se numără printre parfumurile dumneavoastră preferate atunci puteți alege varianta mai mare, cea de 100 ml.

Info: Cu toate că îmi place destul de mult Victoria’s Secret Bombshell, nu știu dacă a meritat premiul. Acest tip de parfum este incredibil de pedestru, dar nu poți să contești faptul că are un farmec răspândit, rezultat în urma caracterului sau generic.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu