Annick Goutal Grand Amour review

Annick Goutal Grand Amour este parfumul iubirii. Crezi că este strălucitor ca Jean Patou Amour Amour, seducător ca parfumul Calvin Klein Obsession sau îmbătător și fasinant ca Guerlain Chemade? Răspunsul este clar, Annick Goutal Grand Amour este un parfum fascinant, la fel ca ultimul din cele 3 amintite mai sus.

De la sărutul tandrul al zambilelor și al caprifoilului (mâna Maicii Domnului), până la îmbrățișarea caldă a vaniliei și chihlimbarului, Grand Amour te lasă fără suflare.

Deși este un parfum de primăvară, se comportă bine chiar și în anotimpul friguros. Se deschide cu o explozie puternică de zambile hipnotizante, și, deși zambila nu este printre florile mele preferate, pot să spun că Annick Goutal Grand Amour m-a atras din prima.

Zambila se simte în acest parfum până la final, dar la un moment dat este învăluită de celelalte note. Abia apoi pot să spun că simt pielăria, care nu este foarte intensă, dar totuși pot să o remarc.

Am știut că îmi doresc acest parfum elegant și deosebit, de când l-am mirosit prima dată, așa că nu am ezitat să-l cumpăr.

Despre Annick Goutal Grand Amour

Annick Goutal Grand Amour este un parfum creat de Isabelle Doyen și Annick Goutal în 1996. Acesta exemplifică eleganța voluptoasă împărtășită de Heure Exquise, Songe și Passion. Buchetul floral oferă un miros luxuriant înainte de a dezvălui baza ușoară de coajă de piersică.

Grand Amour nu este un parfum precum o fată tânără și sexy ci este, mai degrabă un parfum precum o femeie a cărei frumusețe este mult mai complexă și mai interesantă.

Annick Goutal Grand Amour parfum

Având la bază chihlimbar și vanilie, Grand Amour amintește de elementele parfumului Chamade, insă dulceața sa trnasmite o anumită tandrețe. O panglică de smirnă reapare la suprafața buchetului floral, făcând din Grand Amour un parfum fascinant.

Compoziția parfumului

Acest parfum conține ingrediente de înaltă calitate. Componentele parfumului sunt împărțite în 3 părți:

  • Note de vârf – zambilă, crin, caprifoi, trandafir turcesc
  • Note de mijloc – mimoza indiană, pielărie, iasomie, grozama Lydia
  • Note de bază – smirnă, mosc, ambra și vanilie (vezi Annick Goutal Le Chevrefeuille)

Imediat după pulverizare, parfumul se deschide cu note de zambile, caprifoi, crini și petale de trandafiri și apoi continuă cu arome de mimoză și iasomie. După câteva ore se resimt esențele de smirnă, ambra, mosc și vanilie.

Când poate fi purtat Grand Amour?

Acest parfum unic și fermecător, poate fi purtat întreaga zi, dar și seara, la diferite evenimente. Este ideal pentru primăvara sau toamnă târzie, când dorești un parfum cu flori. Emană o eleganță deosebită și matură.

Pare a fi un parfum pentru femeile calme, mereu zâmbitoare și fericite. Acest parfum se diferențiază de celelalte parfumuri ale lui Annick Goutal. Este un parfum verde floral unic. De fiecare dată când mă dau cu el mă gândesc la o grădină verde, plăcută, care miroase deosebit. Sunt absolut fermecată de prospețimea sa naturală, de primăvară.

Cât persistă Annick Goutal Grand Amour?

Când porți acest parfum, poți să stai liniștită, deoarece mirosul său persistă ore bune. Te poți da cu el când pleci la birou dimineața și sigur vei mirosi bine și peste câteva ore. Persistă aproximativ 5-6 ore.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu