Cele mai bune parfumuri Annick Goutal

În acest articol vom prezenta cele mai bune parfumuri Annick Goutal. O femeie care poartă parfumurile Annick Goutal reușește să facă o impresie bună oriunde merge. Un parfum impresionant și memorabil poate face orice femeie să se simtă minunat.

Fie că lucrează la o companie, au propriul lor business sau stau acasă, femeile care investesc în ele au mai multă încredere în propriile forțe și fac o impresie bună oriunde merg.

Cele mai bune parfumuri Annick Goutal

Annick Goutal Songes

Cuvântul francez „songes” înseamnă vise, iar parfumul este fidel numelui său. Creat de Iabelle Doyen și Camille Goutal, Songes are o aromă bogată florală care te transportă imediat pe o insulă tropicală exotică plină cu flori albe.

Cele mai apreciate parfumuri Annick Goutal

Iasomia este nota dominantă al acestui parfum. Nota de vanilie adaugă parfumului o doză de romantism. Camille Goutal, fiica lui Annick Goutal este tare mândă de acest parfum. Versiunea EDT a parfumului Songes este mai subtilă și mai blândă, iar vesiunea EDP are o aromă mai dulce și mai profundă care persistă mai mult timp.

Rose Absolue 

Annick Goutal Rose AbsolueRose Absolue a fost lansat pentru prima dată în 1984, dar a apărut într-o ediție mai nouă, cu panglică roz, în 2008. Parfumul lansat în 2008, cu panglică roz, este la fel ca originalul, dar o parte din profitul câștigat din vânzarea produsului merge către Fundația Americană pentru Cancerul de Sân.

Ceea ce face acest parfum atât de captivant este amestecul floral creat din 6 tipuri diferite de trandafir: trandafir bulgăresc, trandafir turcesc, trandafir marocan, trandafir damasc, egiptean și trandafir de mai. Fiecare tip de trandafir este unic și autentic și ajută la obținerea unui parfum deosebit.

Oamenii din întreaga lume adoră parfumul dulce și seducător al lui Rose Absolue.

Petite Cherie

Annick Goutal Petite CheriePetite Cherie este un parfum blând creat de Annick Goutal și Isabelle Doyen în 2009. Potrivit revistei Forbes, Annick i-a dedicat aces parfum fiicei sale, Camille. Revista Forbes notează, de asemenea, că Annick a descris parfumul ca pe un obraz de fată pe care vrei să-l săruți.

Vezi cat costa Petite Cherie pe Notino

Parfumul cu aromă de vanilie are nuanțe de piersică, pere și trandafir.

Ninfeo Mio

Ninfeo Mio este un parfum inspirat din grădinile din Ninfa. A fost creat de Camille Goutal și Isabelle Doyen și lansat în 2010. Fuziunea frunzelor de lavandă și smochin creează o aromă și o experiență relaxantă și liniștitoare.

Ninfeo Mio este un parfum excelent atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Quel Amour

Quel Amour a fost lansat de Camille Goutal în 2002. Notele de bază de chihlimbar, bujor și mușcată completează aroma fructată a parfumului. Parfumul este perfect pentru lunile de vară. Quel Amour este un omagiu pe care Camille îl aduce mamei sale.

Grand Amour

Creat de Annick Goutal în 1996, Grand Amour este un parfum pe care Annick și l-a dedicat ei înșiși. Parfumul elegant, romantic și unic, are acorduri florale, chihlimbar și mosc.

Un Matin d’Orage

Un Matin d'OrageLansat în 2009 și creat de Camille Goutal și Isabelle Doyen, Un Matin d’Orage este un parfum răcoritor. Mirosul său te duce cu gândul la picăturile delicate de ploaie căzute peste o grădină încântătoare.

Notele de lămâie siciliană, ghimbir, magnolie, iasomie, lemn de santal și frunze de shiso accentuează mirosul floral al parfumului. Amestecul proaspăt și unic de arome face ca acest parfum să fie cu adevărat excepțional.

Mandragore

Mandragore este un alt parfum care poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați. Isabelle Doyen a ținut cont și de gusturile bărbaților când a creat acest parfum și a adăugat o notă lemnoasă, ușoară.

Din 2017, produsele unisex au devenit foarte căutate, iar acest lucru a ajutat foarte mult la descoperirea parfumului Mandragore.

Bois d’Handrien

Annick Goutal Bois d'HandrienBois d’Handrien este un alt parfum unisex, lemnos. A fost creat de Camille Goutal care se gândea la Toscana atunci când a amestecat notele acestui parfum liniștitor, veșnic tânăr. Subtonurile sale includ iederă, tei, chiparos și pin.

Petite Cherie Claudie Pierlot

Annick Goutal Petite CherieUn alt parfum lansat în 2017, Petite Cherie Pierlot Edition este un parfum floral, fructat și încântător. Acest parfum întruchipează eleganța femeilor și este rezultatul colaborării dintre Annick Goutal și Claudie Pierlot. Notele de liliac, trandafir și hedione creează un parfum divin pe care femeile îl adoră.

Parfumurile Annick Goutal sunt atrăgătoare, sofitisticate și reprezintă alegerea perfectă pentru femeia atemporală. Dacă vrei să te simți bine în pielea ta tebuie să folosești un parfum divin, capivant, așa cum sunt parfumurile Annick Goutal.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu